Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

VAN OTT TÜDŐ!

VAN OTT TÜDŐ!

De van ám!

Nem kellett sokat gondolkoznom a legújabb népvándorlás okain.

Amint tudjuk, a zöldhasú papirpénz súlyos bajban van. Minden fedezet nélkül, hihetetlen összegű papírfecni van a világ államai és polgárai kezében, amin már rövidesen nem lehet venni semmit. Pillanatnyilag a kínaiak tartják kezükben a legtöbb zöldhasút. Ez azt jelenti, hogy ők tartják kezükben annak sorsát. Tudjuk, ha már nem tudnak érte venni semmit, piacra dobják az egészet, ami egyik percről a másikra a teljes elértéktelenítést jelenti. Erre az egybesültálnokok készen vannak, egy másik pénznem azonnali bevezetésével. Közben több vasat tartanak a tűzben, a világ kereskedelmének, iparának, államainak a megkaparintására.

Először egyesek meg akarják semmisíteni a jó öreg Európát. Amint látjuk, ezt nagyon könnyű megvalósítani. Az „arab tavasz” (helyesebben Arab Katyvasz – Szerk.) segítségével lángba borították az arab államokat.

Arab Katyvasz (Sz.) – Ibolyú: többszörös kormánydöntés (kormányváltás), barna: polgárháború, Világosbarna: zavargások, a többi: kormányváltás, egyéb afri közép-szürkék: tüntetések és fegyveres megmozdulások az arab világon kívül…
Többek között szétverték Líbiát, megölték azt a Gaddafit, aki visszatartotta, majd hazazavarta az afrikai menekültek tízezreit. Ezzel mentette az olasz államot eddig az inváziótól.

Ez nem volt elég. Miután a „demokratizált” Líbián keresztül megindult a fekete áradat Olaszország és Franciaország felé, ügyesen megszervezték és pénzelték az afgánok, szírek, pakisztániak, kurdok, irakiak invázióját, főként a Balkánon és hazánkon keresztül Németország felé pénzzel jól ellátva. Nyilvánvalóan, ezek nagy része titkos küldetésben van. Nekik kell majd Európa katonáit elpusztítani és átvenni a hatalmat, mert nekünk nincs elég gyalogosunk, akik eredményesen fel tudnák velük venni a harcot.

Számíthatunk arra, hogy a Közel-Keleten nagyszerűen bevált autórobbantásos akció rövidesen elkezdődik remélhetően csak a nyugat-európai országokban. A sharia törvény már életben van és működik Angliában, Franciaországban Svédországban.

Belgium is sorban áll érte…

A határok lezárásához nem elég a kerítés! Oda szuronyos gyalogos kell!

Az pedig nincs. Azaz volna, de gondoskodtak arról is, hogy azt ne vehessük igénybe.

Erre való volt az ukrán cirkusz. Miután a legitim kormányukat a zsoldosokkal szétverették, majd az amerikából importált „ukránok” átvették az ország (félre)vezetését. az oroszok közreműködésének a lehetősége megszünt. Az egész mesterségesen felszított ukrán cirkusz erre kellett. Ezzel Európát teljesen kiszolgáltatták a beözönlő hordáknak. Hiába papolnak a határok „sérthetetlenség”-étől, hiszen ott van a Jugoszláv példa, amelyet ők idéztek elő.

Persze nem állíthatjuk, hogy az oroszok hirtelen megváltoztak és a béke apostolai lennének, de az is tény, hogy ők e pillanatban kereskedni akarnak Európa államaival, mert életszínvonaluk emelését nem halaszthatják tovább egy komoly forradalom és felfordulás veszélye nélkül.

Az említett hatalom erre is gondolt. Miután már nem szorulnak az olaj behozatalára hatalmas áresést okoztak a piacon. Ezzel alaposan keresztbe tettek Putyinéknak. A déli gázvezetéket is meghiúsították, amiből hazánk némi biztonságot és alacsonyabb árakat remélt. Ugyanakkor a németek, fittyet hányva az erőszaknak, megállapodtak az oroszokkal egy másik, tengeralatti vezeték építésére.

Európa tönkretételének a másik eszköze a Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Ez főként Monsantonak és más óriásvállalatoknak és a „világtőké„-nek kedvez. A Kanadával kötendő hasonló szerződéssel együtt megnyitják a kaput az olcsó génmódosított búza, kukorica, szója, repce, stb előtt.

Csak a húszas évekre kell gondolnunk, amikor az olcsó kanadai dömping búza olcsóbb volt Budapesten, mint a magyar Szolnokon. Ott a rendező pályaudvaron öngyúladással égett a rengeteg eladatlan wagon búza. Egyszerű nyelven ez Európa teljes szétrombolásához, leigázásához vezet a muzlim invázióval együtt.

Az egész Ukrán cirkusz egyrészt figyelemelterelés, másrészt az oroszok invázióellenes közreműködésének a megakadályozására szolgál. Ezt természetesen az érintett, így a magyar kormány is pontosan tudja, de mit tudna ellene tenni, ha sem gazdasági sem katonai erő nem áll rendelkezésre.

Nota bene: Az északamerikai média egyszerűen nem vesz tudomást a muzlim invázióról, egy szóval sem említik. A Spectator (Hamilton, Ontario, Canada) közölt egy folytatólagos cikket 2015, augusztus 26­ és 27­én két „szabadúszó” (Jovanna Gec és Pabló Goronti) valószínűleg magyar származású ujságíró tollából.

A „főáramú” média pedig azonnal felkapta a magyar teherautóban talált szír menekült halottak ügyét. A napokban hirtelen téma lett a Keleti pályaudvar körüli káosz és a megrohamozások utáni vonat leállítások ügye.

Ki is okozta ezt az egész szervezett népvándorlás? Nyilván azok, akik megrohanták Afganisztánt, Irakot és sikeresen beindították az „Arab Tavaszt”. Szétverték Libiát, megölték Kaddafit, aki lelkesen feltartóztatta az afrikai menekülteket és visszazsuppolta őket hazájukba.

E szervezett népvándorlással beindult Olaszország tragédiája. Ez nem volt elég, megtámadták Szíriát is. Ott ma már mindenki, mindenki ellen harcol s ha az oroszok nem védenék Asszádot, már régen az Arab Állam lenne ott is az úr. (Arab Terrorállam – Sz.)

Ezek a „demokratizálási” folyamatok több millió gyereket, nőt férfit megöltek és az egész Közel-­Keleten teljes káoszt okoztak. Városokat, közlekedési és más közberendezéseket szétvertek. Teljes nyomorba döntöttek vagy százmillió embert.

Ezerszer több embert öltek meg, mint a szokásos arab diktátorok, akik aránylag rendet tartottak a környéken. Még a keresztényeket is védték, akiket most nagy lelkesedéssel ölnek mindenhol. A tragédiát előidéző államok (USA, UK és Franciaország, Izrael) mossák véres, mocskos kezüket.
Nekik kellene befogadni a beindult emberözönt, akár millió számban is. Mert csak és kizárólag ők okozták ezt a tragédiát, amelynek a végét nem lehet látni és nemcsak hazánk, de egész Európa pusztulását jelentheti, ha az EU nem tér észhez, napokon belül.

Rara Avis

2015. szeptember 3.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Rara Avis