Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

A Heineken elzárással büntetendő!

Magyar Kulturális Örökség Alapítvány

A Heineken elzárással büntetendő!

Hazánk hatályos büntető törvénykönyve 335.§-a alapján önkényuralmi jelkép használatáért az elkövető pénzbüntetéssel és elzárással büntetendő !
A Heineken tiltott önkényuralmi jelképével csaknem három évtizede tiporja a törvényes rendet. Büntetlenül!

A világ legnagyobb – százhúszmilliós – népirtását a vörös csillag nevében követték el !!!

Ha valakinek kétségei lennének, – a mai magyar törvények szerint – épp csak annyira bántó a vörös csillagos sör, mint pl. egy horogkeresztes ser. Képzeljük csak el, micsoda őrjöngés lenne, ha horogkereszttel ékesítené egy európai cég a termékét!

Forrás: http://freeblog.sodika.org/tags/voroscsillag/default.htm

Vajon meddig tűrné a magyar – és nem magyar – közvélemény az épp akkora súllyal tiltott SS-jelvény használatát egy nemzetközi sörterméken? Az internáci cenzúra egy napig nem hagyott volna létezni SS-jelvényes, vagy horogkeresztes sört az európai, vagy épp a magyar piacokon! Pontosan ez lett volna a teendője a süllyesztőbe való – tömeggyilkos jelképpel máig is provokáló – Heinekennel is!

A Magyar Kulturális Örökség alapítvány a magyar törvények érvényesítését és betartását követeli.
A rendszerváltás egyik fő vívmánya volt a tömeggyilkos önkényuralmi jelképek betiltása. Alapítványunk a tiltott önkényuralmi jelképeket viselő, valamint az azokat hirdető cégek betiltását indítványozza jelen hatályos törvényeink alapján. A törvényt legdurvábban sértő cég ma Magyarországon a Heineken. (Egy átlagos palackon három vörös csillag!)

A vörös csillag nevében elkövetett társadalmi bűntettek csak a tatárjárás és a törökdúlás mércéjével mérhetőek magyar történelmünkben.

Nem tűrhetjük tovább, hogy saját országunkban nyíltan terrorizáljanak bennünket.

Különösen nem, hogy a rendszerváltás során magyar gyárainkat messze értékén alul privatizáló külföldi kifektetők merjenek naponta népirtás jelképével jópofáskodni.

Amennyiben számtalanszor kihasznált és ellenünk fordított magyaros megbocsájtásunkban ez elzárástól eltekintünk is, úgy a pénzbírságok kirovásával méltán példát kell statuálni! A jogainkat tipró multik (nagyvárosnyi értékű) vagyonokat szivattyúztak ki az elmúlt évtizedekben fosztogatott hazánkból. Nemcsak a miénkből kell végre törleszteniük.
E bírságok ezermilliárdjaiból pedig a multik által kihalás szélére szorított – hajdan híres minőségű – magyar sörárpa megmentése és nemesítése, meg a minőségi magyar sör, a tisztes magyar kézműves söripar támogatandó.

Itt az idő végre a jogszolgáltatásra!

Ezt várja el tőlünk az Európai Unió is: Magyarország viselkedjen végre európai jogállamként!

A Heineken a törvény (Btk. 335.§-a) nevében azonnal elzárandó, betiltandó.

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjára, a 120 milliós holokauszt megemlékezésére, február 25.-ére – a jogtiprók és tömeggyilkos reklámjaik ellen – akár az európaiságunkhoz méltó jogi lépések is foganatosíthatóak.

A jogaira ébredő Polgári Magyar Társadalom
iránti
üdvözlettel:

Dr. Szabó László
Magyar Kulturális Örökség Alapítvány
alapító

Szeged, 2017. Jégbontó (február) hava 12.-én

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje