Scroll To Top
2021. Áldás hava (Július) 30.-a - Péter, Judit neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

„Az a nemzet, amelyik emlékeit veszni hagyja, az a saját síremlékét készíti és vesztesége az emberiségnek.” Ipolyi Arnold

Szeged a halott Város

Florida kormányzója DeSantis Harvard, Stanford és Oxford egyetemeinek szakértőivel a lezárások kártékonyságáról!

A technokrata cenzorátus letörölte, vagy letöröltette egy amerikai állam (Florida) hivatalban lévő kormányzójának hivatali szakmai megbeszélését és vélemény cseréjét a legjelentősebb egyetemek járványtani szakértőivel a YouTube-ról! Ezt sajnálatosnak és szégyenletesnek tartom azért is, mert a véleményt nyilvánítók között van Dr. Jay Bhattacharya, a Stanford Egyetem orvosprofesszora, az amerikai Nemzetgazdasági Kutatási Iroda tudományos munkatársa, aki a Stanford Egyetem Népegészségügyi és Öregedési Demográfiai és Gazdasági Központját is irányítja.

Innen nem fogják leszedni ezt a fontos megbeszélést:

Ronald DeSantis, Floridai állam kormányzója a Harvard, Stanford és Oxford egyetemek járványügyi szakértőit hallgatja a lezárások (lockdowns) eredménytelensége ügyében, az eredménytelenség és gazdasági kártevés okait vizsgálva! Alapvetően fontos érvelések, kérdések és állásfoglalások hangzanak el a lezárásokkal szemben!

László G. Boros, M.D.
Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)
University of California Los Angeles – UCLA School of Medicine
Los Angeles, California, U.S.A.

“A lezárás(ok) a legnagyobb népegészségügyi hiba volt a történelemben…” (Dr. Jay Bhattacharya, a Stanford Egyetem orvosprofesszora)

“Florida a nyílt állam az Egyesült Államok lezárt államaival szemben 70%-kal kisebb halálozást mutatott… A (le)zárt államokban rákok 70%-a fölismeretlen maradt, kemotherápiák 40%-a maradt el, és számtalan ellátatlan sürgősségi eset járt halállal a járványtól való rettegésben… De a legnagyobb tragédia a gyermeklélektani kár, amit az iskolabezárások okoztak a rettegéssel…” (Dr. Scott Atlas, a Stanford Egyetem orvosprofesszora)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium