Scroll To Top
2021. Nap hava (Június) 15.-e - Jolán, Vid, Viola neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi "üvegzsebes" balvezetés
12 évi "tiszta" mérlege 30 milliárd forintos hiány!
(A többi veszteséget még rejti a szoci szutyok...)

Szeged a halott Város

A Kovid kezelése

A múlt hónapban forró téma volt az elrabolt szép magyar város – hajdan második legnagyobb magyar városunk – Nagyvárad vidékén egy bátor kiállású oláh (szó és történelemhamisítással “román”) doktornő, Dr. Flavia Groșan formabontó esete és „rendkívüli kezelési sikere” : Kovid kezelés Nagyváradon

Az esetben talán a legdöbbenetesebb, hogy ez a „kezelési mód” a legkevésbé sem különleges és még kevésbé csodadoktorkodás.
A kezdetektől a „konzervatív” protokollt követve gyógyítom betegeimet magam is. De erről írnom is fölösleges lett volna eddig, hiszen évtizedek milliárdos betegtapasztalata alapozta meg ezt a „bevett” gyakorlatot.
Aki elfogadta, az mind életben van, aki a kórházba ment inkább, azok között már akad elhalálozott… (A legvadabb esetek talán azok, amikor Kovid-negatív beteget löktek föl a Kovid-osztályra… mert volt ilyen halott !!! Szemben a gonoszokkal én nem vádolom a hibázókat, amíg magam nyugton gyógyíthatok…)

Érdemes lenne már végre tudományos alapokra helyezni a gyógykezelést !!!
Ez ennek a rémvírusnak a dolgában máig nem történt meg … A politika süketel meg a sajtó hecckampányol álhírekkel-rémhírekkel mindenhonnan, mintha nem is létezne orvostudomány, meg tudományos vita…

Víruszhiszti és mindennapi rémhírkeltés helyett érdemes tisztázni a vírusgyárból ránkszabadított Kovid 19 (a Bölcsek 19-ese) elleni gyógykezelési irányelveket !

A biztos információhoz, jó, ha vannak megbízható kapcsolatok. Ennek megfelelően néhány évtizedes bizalmi tőke alapján a Szegedi Kovid-osztály professzor-asszonyával egyeztettem…

Rövid összefoglalása így hangzott : a Kovid kezelhető.

Lássuk a szakmai javallatot:

Megelőzésnek és gyógykezelésnek is 1000mg C-vitamin és 6000 NE D3-vitamin !
Valamint cink és szelén.

Megbetegedés esetén: 2×75 mg Tamiflu (Oseltamivir) tabletta és testsúly-kg szerint 0,6-0,8 mg Clexane bőr alá szurizva. Valamint a gyomorpanaszok kivédésére 40 mg-os pantoprazol tabletta javallott a klinikus szerint.

Vegyük hát sorra ez utóbbi hármat:

Az oseltamivir [ejt: oszeltamivir] vírusellenes (antivirális) szer, amelyet az A és B fajtájú influenzavírus fertőzések kezelésére, de megelőzésére is használnak.

Az influenzára utal a kereskedelmi Tamiflu neve is.

Az enoxaparin véralvadásgátló szer, amely naponta adagolva, bőr alá (leggyakrabban a has bőre alá) fecskendezve fejti ki hatását.

Ez a szer Magyarországon Clexane [ejt: klexán] kereskedelmi néven van forgalomban. Használatának legfőbb érve, hogy ez a művírus gyakran a tüdő(v)érrög (pulmonáris embolia) képződésével öl. Ezt védi ki a kevésbé alvadékony vér, azaz a vérzékenyebb ér az enoxaparin (hozzá)adásával. A véralvadásgátlók hosszabbtávon persze a vérzékenység (fokozása) által komoly veszélyeket is rejtenek, így ad(agol)ásuk mindig megfontolandó !

pantoprazol a gyomor fali sejtjeiben, más néven fedősejtjeiben fejti ki hatását, (a protonpumpára hatva) gátolja a gyomorsav (sósav) elválasztását.

Számos pantoprazol készítmény van forgalomban más-más kereskedelmi neveken

A gyomorfekély, ill. ennek súlyosabb változatában a gyomorvérzés a kovid fertőzés esetén fokozottan veszélyeztet. Ennek kivédésére, megállítására a pantoprazol használatos.

A hétköznapi gyakorlat, azaz a mindennapi családorvosi gyakorlat ennél szélesebb látókörű ellátást követel. Megkísérlem ezt röviden összefoglalni:

Ez a ránkszabadított vírus gyakran csak kaput nyit a másodlagos bakteriális fertőzéseknek, így azok kivédése már első lépésben is ajánlott.

Saját javallatom szerint alapvetően a makrolid antibiotikumok azok a széles spektrumú, azaz sokféle kórokozó ellen (még sejtbebújó bacikák, pl. khlamidiák ellen is) hatásos gyógyszercsoport, amely e vírus-gólem, a kovid 19 szövődményei ellen hathatós védelem. A csonkamagyar területeken a makrolidok közül inkább méltán az azithromycin a legfőbb javallat… (Makrolid a klarithromycin is.)

Azithromycin structure.svg
Azithromycin

Ez a hatalmas vegyület (molekula) maga is értelmezi, hogy miért nevezik makrolid-nak, vagy makrolakton-nak, hiszen (hatalmas) nagy (8-tól akár 62 szénszámú) lakton-gyűrűs alapszerkezetű…

Magam a minősége miatt az Azi Sandoz kereskedelmi néven futó 500 mg-os kiszerelést ajánlom este egy tabletta formájában.

A legtermészetesebb módon a nehézlégzésre a theophyllin készítményeket ajánlom és írom, amelyek valóban megkönnyítik a betegek légzését.

A theophyllin pálci-bogyómodellje

A tea leveléből kivont anyag neve a latin thea‚ ‘tea’ és az óhellén φύλλον [ejt: phüllon], ‘levél’ összetételéből származik. 1888-ban a német Albrecht Kossel vonta ki először ezt a gyógyanyagot és ő is adta bölcs nevét.[P][Th] Csaknem száz esztendeje már tablettás formában is elérhető. Számos életet mentettem már meg vele, tablettás formában, vagy érbe adott oldatos alakjában is…
Az emberiség ellenes “bölcsek”, azaz a kovid 19 elleni küzdelemben is bevált mindennapi fegyverem…

A természetes alapú gyógymódok közül pedig a kanalas orvosságok használata is alapvető, mint például a kakukkfűkivonat. A kakukkfű, kakucskafű vagy vadcsombor csodáját már az óhellének is ismerték θύμος [ejt: thümosz] néven. Innen e fajok „tudományos” latin nemzetségneve a Thymus is.

A mezei kakukkfű (Thymus serphyllum) bájos virágai (Szabi237 képe)

A természetgyógyászat ma is illóolajokat ajánl az antibiotikumok helyett… gyakran „természetes antibiotikum”-ként is emlegetik…

Attól, hogy régi (pár ezer éves egy gyógygyakorlat), még remekül működik a beteg „modern” korban is. A kamilla is gyógysegítség, főleg a megelőzésben, vagy a fölső és alsó léghurutok átgőzölésében. 

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig !

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés ! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

A természetes alapú gyógymódok közül pedig a kanalas orvosságok használata is alapvető, mint például a kakukkfűkivonat. A természetgyógyászat ma is illóolajokat ajánl az antibiotikumok helyett… gyakran „természetes antibiotikum”-ként is emlegetik…
Attól, hogy régi (pár ezer éves gyógygyakorlat), még remekül működik a kamilla is, főleg a megelőzésben, vagy a gőzölésben. 

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig!

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

Védőoltások ?!
Be kellene végre valljuk: A Kovid védőoltások gyerekcipőben járnak. Csak reményked(het)ünk bennük, de bizonyosságot még a gyártó se tud. Csak arra emlékeztetném a most ezért ellenem zúdulókat: Mit is ígértek a hatékonyságáról?! … Mit is ígérnek a hatékonyságáról?!
Szinte hétről hétre változik… Eredetileg egy oltásról volt szó… azután már kétszeri oltásról… ma már „oltakozás”-ról beszélünk, hiszen talán három is kell, de lehet, hogy még az sem elég !!! Dupla oltás dupla haszon. Tripla oltás tripla haszon. A gyártónak. Amíg „ingyen” van, addig természetesen az adófizetők pénzéből… Játszadoznak a pénzvilág legnagyobb kajmánjai…
És meddig tart az oltás védő hatása? Fél évig?! Hát igazán gratulálok a csúcsteljesítményhez! Ilyen impotens védőoltás eddig még nem volt a világon!!! A legrövidebb hatású oltás a sárgaláz oltás volt, amit évente ismételni kellett ! Egy oltást egy évente !!!
Ha a magyar stratégiai oltóanyagközpontot nem veri szét az előző antimagyar kormány, akkor most már készen lehetne a magyar védőoltás. Magyar polgárként, harmadik generációs magyar orvosként csak a magyar oltást várom, mert az lesz, amiben leginkább megbízhatunk!

Dr. Sz. L.

Az orvosi, azazhogy gyógyítói bátorságnak százezernyi példája van…
Zóroasztártól Buddán és Jézuson át a hétköznapibb orvosokig.

Szánalmasan szétrabolt magyar jelenünkben…
Magyar filmipar híján…
Csak eggyetlen filmet hadd ajánljak !
The Painted Veil – fordításában festőien alliterálva Festett fátyol (hivatalosan, de szánalmasan rosszul fordítva Színes fátyol) :

Festett fátyolSzínes fátyol (2006), film, full, teljes 1:59:40

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje