Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Alapfogalmak vírustudatlanoknak

Betegségügy 2021. máj. 31.

A kirekesztő, vírustagadózó tömegek nyomulása már (a józan ész határait) olyan(nyira) fenyegető, hogy itt az ideje legalább a fogalmakat tisztázni !

vírus : a sejtnél kisebb élősködő, mely a gazdaszervezet sejtjeiben özönnel gyártatja újra magát és leginkább kórokozó szerepében ismeretes. Védekező (immun) rendszerünk edzéséhez elengedhetetlenek.

vírusgyár : azok a „víruskutató intézet”-ként emlegetett intézmények, amelyekben vírusok változtatását, ill. új vírusok (e)lőállítását végzik. Az egyik ilyen híres vírusgyár, a koronavírusgyár Wúhán városában van.

vírustagadó : az, aki a vírus(ok) létét tagadja. Igen ritka fajta. (Én személyesen ilyennel még nem találkoztam. Pedig érdekes lenne egy ilyen konok bölcsissel való beszélgetés…)

oltástagadó : az, aki a védő(?)oltás(ok) haszn(osság)át vagy szükségességét tagadja. Jó példa erre Horvátország, amely 2021 nyarán nyíltan deklarálta: a piros övezetből nem enged be oltottakat sem, tehát nem hisz a (koronavírus elleni) védő oltásokban !

oltáshatékonyság : Egy védőoltás hatékonysága a kórral szemben. Ez az, amiről üzleti okokból az orvosokat és a tudatlan népet terrorizáló gyártók manapság a legmélyebben hallgatnak. A jelenleg elérhető kovid-védőoltások bátran pályázhatnak az eddig bevezetett kötelező oltások között a legkevésbé hatékony oltások címére. Ilyen gyönge hatékonyságú oltásokat a történelemben még soha nem tettek kötelezővé !!!

ellenanyag : a magyar nyelv rendje szerint ez az „anti anyag” lenne, mégis pongyolán a (lezajlott) fertőzések (kiújulása) ellen védő „antitest(eket)” (IgM, IgA, IgG) jelenti. Modern, azaz korszerű korunkban ezek kiprovokálhatóak és kifejleszthetőek a szervezetben (működő) védőoltásokkal is. Ennek a védettségnek mértéke persze kérdéses… Markoli prof szerint koronára 99%, a gyártók szerint meg jóval kevesebb… De hát van, akit (a süketelésért is) igazán jól fizetnek… Vödd: „antigén” !

indi változat : internáci szóval „delta variáns”, némi szójátékkal „in-delta változat”, hiszen mégis csak durva rasszizmus lenne, onnan elnevezni, ahol fölbukkant, vagy ahol először tömegével előfordult… Ez az elv nem vonatkozik persze az antimagyar „Morbus Hungaricus”-ra vagy a kirekesztően antispanyol SPANYOLNÁTHÁra, a Világ legnagyobb (áldozatszámú) járványának módszeresen (félrevezetően) stigmatizáló „tudományos” nevére…

dél-afri változat : internáci szóval és tíz betű bakugrásával tudománytalanul „omikron variáns”, hiszen mégis csak durva rasszizmus lenne, onnan elnevezni, ahol fölbukkant, vagy ahol először tömegével előfordult… Dél-Afrikában… Ez az elv persze nem vonatkozik az antimagyar „Morbus Hungaricus”-ra vagy a kirekesztően antispanyol SPANYOLNÁTHÁra, a Világ legnagyobb (áldozatszámú) járványának módszeresen (félrevezetően) stigmatizáló „tudományos” nevére…

Természetes védettség : a fertőzés túlélése után természetes úton kialakuló védettség. Ez az, aminek létét ma a vakcina-gyártó bűnszervezetek módszeresen tagadják. Ha nem tennék, akkor nem lenne szükség a védőoltottaknál magasabb IgG-szintűek oltására !!! Vagyis a tudomány megtagadására !!!

Természetes védettség-tagadó : a fertőzés túlélése után természetes úton kialakuló védettség létét tagadó személy, vagy (bűn)szervezet. A vakcina-gyártó bűnszervezetek az emberiség ellenes bűntettek megvalósításával ma módszeresen tagadják a természetes védettség létét, vagyis az orvostudomány egyik alapját. Ha nem tennék, akkor nem lenne szükség a védőoltottaknál magasabb IgG-szintűek oltására !!!

tudomány-tagadó : aki propagandisztikus képtelenségek szajkózásával és sulykolásával a tudomány (manapság leggyakrabban az immunologia) tagadásával próbál konformista módon érvényesülni és újabb társadalmi lövészárkokat ásni…

vírusgyár-tagadók : aki teljesen tudománytalanul a kovid-19 mesterséges voltát tagadja a Nobel-díjas vírus-tudós, Luc Montagnier (2020 április 16.-ai bejelentése) ellenében is…
Vödd : DR. LUC MONTAGNIER – EZ A VÍRUS MESTERSÉGES !

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje