Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Két oltás után is kovid-fertőződött a brit egészségügyi miniszter

Ugyan mire való a védőoltás? Egy régi orvosi elgondolás szerint arra, hogy védjen a fertőzés ellen…

Ez a mostani oltás azonban nem akadályozza meg a védőoltottak tömegének fertőződését. Azazhogy… 6 féle oltás van csak a magyar piacon. Itt volna már az ideje, tudományosan, átfogó, széleskörű összehasonlító vizsgálattal tisztázni, melyik mire jó, mire nem ?! De talán a legfontosabb, melyik oltás mennyire hatékony, mennyire véd ?! Politikai zűrös hablaty helyett tudományosan !!!

A legátoltottabb Izraelben tombol a járvány, a delta-változat… (Pfizer-oltás nyomán)
Most meg: Két védőoltás után, azaz állítólagos védettsége ellenére is kovid-fertőzött lett a brit egészségügyi miniszter is… (Astra-oltás nyomán)
És a nyugati génpancsok csahosai kirekesztő módon még a (hagyományos) kínai védőoltást gyalázzák…
Valakinek felelnie kell ezért !!! Felelősségre kell vonni végre a billárdos profitot sumákoló oltóanyaggyárakat, akiknek az oltásai nem védenek !!! Vagy ők talán a törvény fölött állnak ?!
Az ilyen ál-orvosságok terjesztőit nevezték régen SARLATÁNnak !!!
Ma vajon minek nevezhetjük őket ?! Ha egyáltalán az igazság, a magyarság nevében még szólni szabad…

Pozitív koronavírus-tesztet jelentett Sajid Javid [ejt: Szadzsid Dzsavid] brit egészségügyi miniszter szombaton. Ezt egy Twitter-oldalára feltöltött rövid videóban jelentette be.

Javid beszámolt a fölvételen, hogy előző este már kicsit kótyagosnak érezte magát, majd egy gyorsteszt megerősítette a gyanúját. A PCR-teszt eredményére vár, de már karanténba vonult. A miniszter tünetei enyhék. Figyelemreméltó viszont, hogy Javid annak ellenére fertőződött meg, hogy mindkét koronavírus elleni oltást rég megkapta már. (Az angolok által favorizált Astra Zeneca vak cinájával oltották be.)

Szadzsid Dzsavid avagy a Fácia Negra – Ősi brit család sarja.

A betegesen belterjes brit sajtót az foglalkoztatja, hogy ha a PCR-teszt is pozitívnak bizonyul, akkor könnyen lehet, hogy Boris Suttyów Johnson miniszterelnökre is karantén várhat, mert előző nap Javid nála is járt a Downing Street 10-ben. Az antitudományos oltásmániákus Boris, a Fősuttyó is be van oltva, így annál röhejesebb már nem is lehet a helyzet, ha még ő is elkapja… De bizonyára azt már ügyesebben elsumákolják majd… hiszen britek !!! Évszázados gyakorlatuk van a világraszóló sumákolásban !!!

Éppen oltatja magát a fősudri bunkó… főtűri a hosszú ujjú ingét… mee ő így mén az ótásra…

Orvosként naponta oltok. Nincs olyan betegem, aki ilyen hentes-segéd módon állna hozzá…
Éppen ellenkezőleg ! Sokan vannak akik kifejezetten oltáshoz öltözködnek… pl. vállon nyitott női blúz vagy ujjatlan ing…
No persze ennek a brit orvosnak sincs sok fogalma arról, hogy hogyan is kell oltani… Brutál béna !!! Magyaros megértéssel és keresztényi türelemmel szívesen továbbképzem, ha angol léte ellenére képes még képződni…

Ezek az aljasok fosztogatták a világot, gyarmatosító népirtóként évszázadokon át, most meg bennünket térdepeltetnének a négerek előtt a saját mocskos bűneikért !!!

Európában éppen Britanniában a legmagasabb az oltottak aránya: több mint 88 %, azaz 46 millió ember már legalább egy oltást kapott, és 67 % már megkapta mind a kettőt. Viszont a delta változat miatt így is rendkívüli ütemben nő a fertőzöttek száma: naponta mintegy 50 ezer új esetet jegyeznek az országban. Köztük vannak a már beoltottak is !!! (BBC)

Hihetetlen, de Sajid Javid számára az, hogy oltottként is vírus-pozitív (fertőzött) lett, nem az oltás(ok) hatástalanságát, azaz fölöslegességét bizonyítja, hanem éppen azt, hogy mennyire jó a védőoltás, hiszen őminiszterségének csak enyhe tünetei vannak. És persze ezt a langyoskás logikai bakugrást ki is használja az (alkalmatlan) oltogatásai népszerűsítésére… Éltem közöttük… A suttyók millió ezt biz’ be is veszik !!!

“Szerencsére megkaptam az oltásokat, és a tüneteim enyhék.” – És mindezt mosolyogva mondja… mintha legalábbis az elmeosztály lábadozójáról hintené az észt…

This morning I tested positive for Covid. I’m waiting for my PCR result, but thankfully I have had my jabs and symptoms are mild.

Please make sure you come forward for your vaccine if you haven’t already. pic.twitter.com/NJYMg2VGzT— Sajid Javid (@sajidjavid) July 17, 2021

A fent említett két génpancs (Astra és Pfizer oltóanyaga) a vírus támadó fehérjéi ellen termeltet ellenanyagot. Éppen az ellen a fehérje ellen, amelyet a vírus a leggyakrabban változtat, minden mutánsban-variánsban, akár a fölismerhetetlenségig…
Ha nem hatnak ezek az oltások, azon csak a tudatlanok csodálkozhatnak. Ezek immunologiai alapok.

A „koronás” Wúhán-vírus – vörössel a tapadó-támadó fehérjéi

Ez a gyári vírus… egy „mestermű” – mondotta Dr. Luc Montagnier (Nobel-díjas víruskutató)

Politikai hablaty helyett javaslom a művelődést ! Ez jobban illik a magyarnak !

„A nemzetet kiművelt emberfők sokasága teheti naggyá !” (Klébelsberg Kunó, a Miniszter)

Védőoltás az, ami véd a fertőzés ellen. – Ezen nincs mint politizálni…

Továbbra is tény: A hagyományos (elölt vírusos) oltásnak közel fél évszázados jó tapasztalata van.

Az elölt vírusos valódi védőoltás(ok) helyett (az EU-ban jelenleg 2007 óta állatokon is tiltott) kétes génpancsokkal bűn a magyarságot veszélyeztetni.

A megoldás: a hagyományos hazai védőoltás !!! Erre várunk…

Ajánlott írás még: Kovid – számít-e az ellenanyag-szint ?

Olvasói hozzászólások:

Tudtam én is hogy nem véd, azaz mindenki tudja, hiszen mondták.
Bár ezek össze-vissza beszélnek, jobban nem is lehetne összezavarni az embereket (azaz megosztani).
És hát igen: ha nem is véd, DE milyen jó, hogy be volt oltva, hiszen amúgy ki tudja mi lett volna.
Más megoldás nincs is, az immunrendszer manapság nem divatos…

Szörnyű, amit ezek leművelnek, mindenkit madzagon rángatva a pénzt lovagolva, Istent játszva döntenek életekről…

R R

Megérdemli a nyavalyás! Ű az ivermectin egyik fő tagadója. Most azzal mentsék meg az irháját, és kérjen bocsánatot!

Magyarody Szabolcs

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje