Scroll To Top

„Jaj annak a népnek,
amelynek történelmét az ellenségei írják!”
(Seneca)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Az újraoltás tudománya – doktor Máris

Már negyven éve tudjuk, mert már Dr. Máristól tudhatjuk, hogy mi az, amire biztosan jó az újraoltás…

Ha volna Viktorunknak jó egészségügyi tanácsadója (itt vagyok), a következő tanácsot adná: A harmadik oltás lehetővé tétele szavazatot hozhat, a kötelezővé tétele pedig bizonyosan (kötelezően) szavazatot visz !!! (Azontúl, hogy orvosilag nincsen semmi értelme. De ez ugye mostanában a világon sehol sem számít…)

Arról pedig, hogy orvosilag mennyi az értelme, mindent elmond, hogy az oltás (oltóanyag) gyártói a piacrabocsájtás alkalmából még azt sem tudták, hogy a saját termékük mire való !!! Először ugye eggy oltás is elégnek lett mondva… aztán már „tudományosan” kitalálták, hogy kettő kell… most meg már három… Tehát… tudományosan… Mennyi is kell végre ?! – Tizenkettő vagy tucatnyi talán elég lessz ?!

A kizárólag a vírus rendkívül változékony tapadó-fehérjéjére gyártott mRNS vakcinák pl. nem védenek a (megváltozott) delta-változat ellen. Természetes, hogy kell rájuk egy valódi (hagyományos) védő oltás is.
Ezt minden épelméjű könnyen beláthatja, de erről kár is beszélni, mert óriási (antimagyar) keselyű-tőkéseket sértene az igazság…
​​​​​​​Magyar emberhez azonban illik az igazmondás !
A Pfizer az új deltás oltóanyagával már (közvetve) be is ismerte az eddigi oltása impotenciáját !
Várjuk a kamingautot a többi nagypofájú népnyúzótól is !!!

Természetesen vannak olyan oltások, ahol kell vagy legalábbis érdemes az emlékeztető oltás. Ilyen pl. a közismert tetanusz is. De ennek évtizedek óta tudományosan kidolgozott szigorú protokollja van !!! Nem politikusok találgatnak róla a világraszóló összeesküvés, azaz a kormányainkat is béklyóban tartó üzleti háttér nyomása alapján…

De tulajdonképpen mindez mindeggy is !
Csak a magyar gondolkodás normális keretei közé kellene végre visszatérnünk :

Keresztény országban járvány idején a legfontosabb a HIT !
Erről regél minden Örömhír, minden evangelium…

A sötét háttérhatalom világraszóló üzletelése idején minden keresztény országban ajánlom mindenkinek, de különösen a keresztényeknek Máté evangeliumát.

Máté evangeliumában (6:19-21, 24) olvashatjuk: Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják, hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a Mennyben ! […] Mert ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is. Senki sem szolgálhat két úrnak ! Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti : Nem szolgálhattok [egyszerre] İstennek és Mammónnak.

A Mammón szó magyar nyelvi gyökerei a késői latin mammona ‘gazdagság’ szóhoz nyúlnak vıssza, ami vélhetően az arámi „mámóná” (מָמוֹנָא) szóból ered. Hippói Szent Ágoston szerint a púnok is használták e szót mammon alakban ’nyereség’ értelemben. Az óhéber mamón (ממון) szó jelentése ’pénz’, ’gazdagság’, vagy ’bırtoklás’ mellett még ’az, akiben (meg)bízunk’. Az Újszövetségben a görög „Mam(m)óna” szó μαμμωνᾷ alakban van írva – kettőzött m-mel és hosszú ó(megá)val – a Hegyi beszédben (Máté 6:24-ben); majd μαμωνᾶ-ként (μαμωνᾶς-ból) Lukács (16:9, 11, 13) verseiben, a hűtlen sáfár példázatában. A Mammóna szó/név végső gyökere talán egy ősi szír istenség: a „Gazdagság istene” lehet.

Ennek az idézetnek kapcsán Ajánlom még figyelmükbe Gyalu evangeliumát :

Juhász Gyula evangéliuma

Juhász Gyula evangéliuma kép

Bővebb ismertető > Bemutató oldalak -> Előrendelés

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje