Scroll To Top
2020. Nap hava (Június) 03.-a - Klotild, Cecília, Károly neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Magyarok vagyunk és szögediek,
Kirekesztők kíméljenek!

Szeged a halott Város

A legnagyobb holokauszt – a kommunizmus emléknapján

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján érdemes számot vetni a világ polgárságának veszteségeivel…

A kommunizmus több, mint százmilliós – de lehet hogy több mint 120 milliós – népirtása még mindig nem „nyilvános” a nagyvilág közvéleménye előtt.

Bűnösök közt cinkos, aki néma. Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Amíg vörös csillaggal – a világ legnagyobb népirtásának jelvényével – feszeleghet büszkén bárki a világban, addig nincsen rend a fejekben. Nem lehet rend a világban.

Ajánlott olvasmány: A Heineken elzárással büntetendő!

Amíg a pszichopata tömeggyilkos Che Guevara képével járkálni csak huncut kamaszos lázadás, addig teljesen értelmetlen az egész félresiklott holopropaganda.
Amíg magyar legények nem Petőfit tekintik a Szabadság lázadásának jelképéül, hanem egy kubai tömeggyilkost, addig mérgezett ifjúság él körülöttünk, nem szabad, nem magyar…

A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is az. A “Frankfurti iskola” ezt világszerte meg is valósítja…

A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők részben – legalább szellemükben – ma is köztünk élnek.

A kommunizmus által elkövetett legnagyobb holokauszt – mai tudásunk szerint – az Ukrán Holokauszt volt. A legszerényebb becslések szerint hét-, a legmesszebb menő becslések szerint húszmilliónál is több áldozata volt!

Gyertyagyújtás a Golodomor emlékműnél Kijevben

A Golodomor, vagy nyugati beteg torzítással holodomor (ukránul: Голодомор, magyarul: éhhalál) magyarítva talán Hologyomor (1932-33 majd 1945-47) az ukrán nép történetének egyik legnagyobb katasztrófája: közvetlen halálos áldozatainak számát hétmillió és tízmillió közé teszik a legszerényebb becslések is, amiből csak a gyermek áldozatok száma legalább hárommillió volt. A katasztrófa része volt a nagy szovjet éhínségnek, amely a Szovjetunió más részeit is érintette. A golodomor (holodomor) nevet kimondottan az ukránok által lakott területeket sújtó éhínségre használják.

A holodomor név az „éhség” jelentésű ukrán ‘голод’, illetve a szintén „éhség”, illetve „kitörés” (például járványé) jelentésű ‘мор’ szavak összetétele. Származhat egyenesen a ‘Морити голодом’ szókapcsolatból is, ami azt jelenti: „éhség által meghal”, azaz “éhenhal” .

A földműveléshez értő parasztság eltakarításával intézményessé vált a zűrzavar – csakúgy, mint Che Guevara Kubájában. A kolhozok élére véreskezű, de annál kevésbé földértő pártvezetőket állítottak. Az eredmény a termelés visszaesése Szovjetunió-szerte. A még mindig jól termő Ukrajnából pedig elszállították a teljes készletet, csak a vetőmagot hagyták meg. Választás elé állítva az ukrán népet: idén hal éhen, vagy jövőre.

Az 1945-47-es kiéheztetés pedig politikai bosszúhadviselés volt az önálló azonosságtudatú ukránság ellen. A szovjet koncentrációs haláltáborokba vonatoztatott magyar veteránok emlékeiben is szerepel a szánalmas kiéhezetten csellengő tömeg az ukrán állomásokon. A “hadifogságba” hurcolt magyar katonák a deportáló vonatokról az utolsó falatjaikat is odaadták az éhhalál szélén tántorgó ukrán gyerekeknek. Nem tudták még – de már sejthették – mi vár rájuk a győztes fenevad gyomrában…

Művelt polgár sohasem feledheti: A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél, az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is éppen az. A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők egy része pedig büntetlenül ma is köztünk él.
Bűnösök közt cinkos, aki néma. Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Dr. Szabó László
Magyar Kulturális Örökség Alapítvány
alapító

Ajánlott olvasmányok:

A kommunizmus hullái Budapest és Szeged közé terítve az űrből is láthatóak…

Elmaradt felelőségrevonás

Dr. Ótott Ferenc – A kommunizmus áldozatainak emléknapján

… A jugoszláv rémuralom áldozatairól

A Dévidéki Magyar Holokauszt Irodalma

Requiem a szegedi terekért – A Kálvária tér

Ságvári – A moszkovita terrorista még mindig példakép?

Senkiházi sulinévadók – elvtársak a terrorizmus jegyében

Ki takar(ít)ja el a Dóm tornyait?

Zsigmond király útja

Balvezér a székelykapuk ellen – A múltat végképp eltörölni!

George Orwell

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje

Hírek

Modern mese
Modern mese
2020 máj. 16.
Azon gondolkodom, hogy…
Azon gondolkodom, hogy…
2020 ápr. 14.

Ének Arany Jánosról

2020 ápr. 13.
Ének Arany Jánosról
Locsolóvers 2020
2020 ápr. 13.