Scroll To Top

A magyarság elnyomatásának legfőbb oka a gyáva magyar ! (Sz.)

A legnagyobb holokauszt – a kommunizmus emléknapján

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján érdemes számot vetni a világ polgárságának veszteségeivel…

A kommunizmus több, mint százmilliós – de lehet hogy több mint 120 milliós – népirtása még mindig nem „nyilvános” a nagyvilág közvéleménye előtt.

Bűnösök közt cinkos, aki néma. Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Amíg vörös csillaggal – a világ legnagyobb népirtásának jelvényével – feszeleghet büszkén bárki a világban, addig nincsen rend a fejekben. Nem lehet rend a világban.

Ajánlott olvasmány: A Heineken elzárással büntetendő!

Amíg a pszichopata tömeggyilkos Che Guevara képével járkálni csak huncut kamaszos lázadás, addig teljesen értelmetlen az egész félresiklott holopropaganda.
Amíg magyar legények nem Petőfit tekintik a Szabadság lázadásának jelképéül, hanem egy kubai tömeggyilkost, addig mérgezett ifjúság él körülöttünk, nem szabad, nem magyar…

A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is az. A „Frankfurti iskola” ezt világszerte meg is valósítja…

A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők részben – legalább szellemükben – ma is köztünk élnek.

A kommunizmus által elkövetett legnagyobb holokauszt – mai tudásunk szerint – az Ukrán Holokauszt volt. A legszerényebb becslések szerint hét-, a legmesszebb menő becslések szerint húszmilliónál is több áldozata volt!

Gyertyagyújtás a Golodomor emlékműnél Kijevben

A Golodomor, vagy nyugati beteg torzítással holodomor (ukránul: Голодомор, magyarul: éhhalál) magyarítva talán Hologyomor (1932-33 majd 1945-47) az ukrán nép történetének egyik legnagyobb katasztrófája: közvetlen halálos áldozatainak számát hétmillió és tízmillió közé teszik a legszerényebb becslések is, amiből csak a gyermek áldozatok száma legalább hárommillió volt. A katasztrófa része volt a nagy szovjet éhínségnek, amely a Szovjetunió más részeit is érintette. A golodomor (holodomor) nevet kimondottan az ukránok által lakott területeket sújtó éhínségre használják.

A holodomor név az „éhség” jelentésű ukrán ‘голод’, illetve a szintén „éhség”, illetve „kitörés” (például járványé) jelentésű ‘мор’ szavak összetétele. Származhat egyenesen a ‘Морити голодом’ szókapcsolatból is, ami azt jelenti: „éhség által meghal”, azaz „éhenhal” .

A földműveléshez értő parasztság eltakarításával intézményessé vált a zűrzavar – csakúgy, mint Che Guevara Kubájában. A kolhozok élére véreskezű, de annál kevésbé földértő pártvezetőket állítottak. Az eredmény a termelés visszaesése Szovjetunió-szerte. A még mindig jól termő Ukrajnából pedig elszállították a teljes készletet, csak a vetőmagot hagyták meg. Választás elé állítva az ukrán népet: idén hal éhen, vagy jövőre.

Az 1945-47-es kiéheztetés pedig politikai bosszúhadviselés volt az önálló azonosságtudatú ukránság ellen. A szovjet koncentrációs haláltáborokba vonatoztatott magyar veteránok emlékeiben is szerepel a szánalmas kiéhezetten csellengő tömeg az ukrán állomásokon. A „hadifogságba” hurcolt magyar katonák a deportáló vonatokról az utolsó falatjaikat is odaadták az éhhalál szélén tántorgó ukrán gyerekeknek. Nem tudták még – de már sejthették – mi vár rájuk a győztes fenevad gyomrában…

Művelt polgár sohasem feledheti: A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél, az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is éppen az. A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők egy része pedig büntetlenül ma is köztünk él.
Bűnösök közt cinkos, aki néma. Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Dr. Szabó László
Magyar Kulturális Örökség Alapítvány
alapító

Ajánlott olvasmányok:

A kommunizmus hullái Budapest és Szeged közé terítve az űrből is láthatóak…

Elmaradt felelőségrevonás

Dr. Ótott Ferenc – A kommunizmus áldozatainak emléknapján

… A jugoszláv rémuralom áldozatairól

A Dévidéki Magyar Holokauszt Irodalma

Requiem a szegedi terekért – A Kálvária tér

Ságvári – A moszkovita terrorista még mindig példakép?

Senkiházi sulinévadók – elvtársak a terrorizmus jegyében

Ki takar(ít)ja el a Dóm tornyait?

Zsigmond király útja

Balvezér a székelykapuk ellen – A múltat végképp eltörölni!

George Orwell

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje

Hírek

Esti fények
Esti fények
2024 máj. 25.

Újszegedi Nagy Árvíz

2024 máj. 25.
Újszegedi Nagy Árvíz
Kátyúváros
Kátyúváros
2024 máj. 23.
Juhász Gyula – Május
Juhász Gyula – Május
2024 máj. 21.
A TÁPAI KRISZTUS
A TÁPAI KRISZTUS
2024 máj. 20.

Berzsenyi szülinapján

2024 máj. 7.
Berzsenyi szülinapján
Gyalu – Szent Sebestyén
Gyalu – Szent Sebestyén
2024 márc. 27.

Kalendárium

A Halüszi csata
A Halüszi csata
máj. 28.

Ady szavaival élünk és túlélünk:

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Ady Endre 1908-ban, 31 évesen (Székely Aladár felvételén)