Scroll To Top
2020. Kenyér hava (Augusztus) 04.-e - Domonkos, Dominika, János neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi értelmiség már nem létezik!
Elnyelte a közrettegés! ... meg a köz-közöny...
Értelmiségiek elszigetelten éldegélnek ugyan,
de nem alkotnak már semmiféle közösséget...
Ha írni sem mernek, hát nekik szól ez a lap!

Szeged a halott Város

Tömegközlekedés a hosszú hétvégén: négy napig vasárnap lesz

Hírek, Szögedi hírek 2012. Már. 13.

Munkaszüneti, azaz vasárnapi menetrendnek megfelelően közlekednek a buszok és a vonatok Szegeden és a megyében egyaránt az egész hosszú hétvégén. Szegeden az SZKT is vasárnapi menetrend szerint közlekedteti a trolikat és a villamosokat.

Mivel jövő héten szombaton, március 24-én pótoljuk a március 16-i, pénteki munkanapot, ezért akkor pénteki menetrend lesz érvényben. Ez alól az egyetlen kivétel Szeged, ahol március 24-én szombati menetrend szerint közlekedő buszokkal kell eljutnunk a munkába.

A helyközi autóbuszjáratok közül a hét utolsó tanítási napjára meghirdetett járatok (5020/ 225,224 Szeged–Battonya, 5035/135,142 Szeged–Baja) március 14-én, 23-án és 24-én is közlekednek. Az ásotthalmi szakiskolát kiszolgáló 5035/149 számú járat március 24-én közlekedik.

A hosszú hétvégén csütörtökön nem kell fizetni a parkolásért, pénteken és szombaton pedig szombati parkolási rend lesz érvényben Szegeden.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor