Scroll To Top
2021. Mag hava (Október) 27.-e - Szabina neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi értelmiség már nem létezik!
Elnyelte a közrettegés! ... meg a köz-közöny...
Értelmiségiek elszigetelten éldegélnek ugyan,
de nem alkotnak már semmiféle közösséget...
Ha írni sem mernek, hát nekik szól ez a lap!

Szeged a halott Város

Zoolimpia – nappal és éjszaka 2012. július 14-én, szombaton

Események, Hírek, Zöld hírek 2012. júl. 06.

Az egész világ hamarosan Londonra, a nyári olimpia helyszínére figyel. A következő családi vadasparki rendezvény témája is ehhez kapcsolódik, Zoolimpia címmel. Július 14-én, szombaton, egy izgalmas programkínálat segítségével lehetőséget adunk látogatóinknak arra, hogy játékos formában összemérjék tudásukat, ügyességüket az állatok különleges teljesítményeivel. Este pedig újra, idén másodszor, éjszaka is nyitva tartunk, talán még izgalmasabb programokkal, látványetetésekkel szolgálva.

Az úszóbajnok kiléte nem kétséges (Fotó: Endrédi Lajos)

 

A feladatokat a Waldorf Iskola és a vadaspark önkénteseinek kreatív csapata állítja össze. Aki részt vesz próbáinkon, természetesen, szokásainkhoz híven értékes nyereményben részesülhet, amelyeket a National Geographic Magazin és a National Geographic Kids .biztosít

A hagyományainknak megfelelően, 19.00-kor ezen a napon nem zár be az állatkert pénztára, hanem tovább is fogadjuk azon vendégeinket, akik az éjszakai programra kíváncsiak. Az éjszakai vadaspark egyedülálló hangulata már önmagában is különleges élménnyel szolgál, de az izgalmakat látványetetésekkel és hüllő-, békasimogatóval tovább fokozzuk!

(forrás: Vadaspark)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor