Scroll To Top
2020. Föld hava (Szeptember) 26.-a - Jusztina, Kozma, Damján neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

„Az a nemzet, amelyik emlékeit veszni hagyja, az a saját síremlékét készíti és vesztesége az emberiségnek.” Ipolyi Arnold

Szeged a halott Város

Elsodort egy rendőrt egy görög autós az M5-ös autópályán

Hírek 2014. feb. 04.

Elsodort egy intézkedő rendőrt egy görög autós az M5-ös autópályán Röszke közelében hétfő délután, a sztráda Budapest felé vezető oldalát lezárták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szanka Ferenc elmondta, az eddigi adatok szerint senki nem szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket. A Szegedi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, fennállnak-e a nyomozás elrendelésének feltételei hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntette miatt – közölte a szóvivő.
Szanka Ferenc elmondta, hogy egy görög állampolgár a röszkei átkelőnél lépett magyar területre, az M5-ös autópályán a belső sávban haladt, amikor egy rendőrjárőr igazoltatni akarta. A sofőr a jelzésre nem állt meg, és tisztázatlan körülmények között elsodorta a rendőrt.
A görög sofőrt a rendőrök két kilométeren keresztül üldözték, és egy ütközés után tudták megállítani. Az eset során – az eddigi adatok szerint – senki nem szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket – közölte a szóvivő.
A helyszínelés idejére az autópályát a 170-es kilométer közelében teljes szélességében lezárták, a forgalmat a régi 5-ös útra terelik.
A Szegedi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, fennállnak-e a nyomozás elrendelésének feltételei hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntette miatt. Az eset részleteiről a szóvivő keddre ígért tájékoztatást.

(mti)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor