Scroll To Top

A szegedi „üvegzsebes” balvezetés
12 évi „tiszta” mérlege 30 milliárd forintos hiány!
(A többi veszteséget még rejti a szoci szutyok...)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Otrombizmus Budán – betonizé – öt millióért!

Amíg tisztes polgárokat akolbólítanak ki a lakásukból bankárcsalók és csahos „törvényszolgáik”, addig lakás árányi közpénzt tékozolnak köztércsúfításokra. Például Budán…

A tehetségtelenség, neoprimitivizmus és ízlésrontás ma „minimalista építészet” néven fut. Ez az új „stílus” még a szocreált is megkísérli alulmúlni. Bizonyára ennek egy nyomasztó példája éktelenkedik imígyen…

Egy pad, egy kuka és némi beton: a III. kerületben a múlt hónapban átadott, az önkormányzati újságban agyondicsért építmény tervezése félmillió, kivitelezése 4,5 millió forintba került.

Április közepén jelent meg a büszke cikk az obuda.hu-n, hogy a kerületben csodálatos fejlesztés történt: a Szépvölgyi út 3. számnál átadtak egy építményt, ami „egy dekoratív, kiemelt növénykazetta köré épített látszóbeton felület, melyre egy padot, valamint egy csikktartós szemeteskosarat is felszereltek”.

Erről van szó:


Fotó: Hír24

Bús Balázs polgármester akkor azt nyilatkozta nekünk, hogy vegyes érzései vannak az objektummal kapcsolatban, de azt kiemelte, hogy „Modernnek biztos, hogy modern. A beton, az is modern a mai világban.” Az önkormányzati újság a sok dicséret mellé elfelejtette odaírni, hogy mennyibe került a beruházás…

Négy és fél millió forintból épült fel Óbuda legújabb „találkozási pontja”, amivel kapcsolatban még a kerületi polgármesternek is vegyes érzései vannak – számolt be a Hír24.

Fotó: fideszbp3.hu

Ötmillió forintba került az az építmény, amely egy padból, egy kukából és némi betonból állt össze Óbudán, a Kolosy tér alatt – számolt be a Hír24. A tervezésre félmillió, a kivitelezésre pedig 4,5 millió forintot költött az önkormányzat.

Bús Balázs polgármester korábban azt nyilatkozta az építménnyel kapcsolatban, hogy vegyes érzései vannak. Ahogy fogalmazott: „Modernnek biztos, hogy modern. A beton, az is modern a mai világban.”

A Szépvölgyi úti újítást a Platinium Group Kft. tervezte bruttó 444 500 forintért, a kivitelezést pedig a Szurdokvölgy Kft. végezte bruttó 4 098 718 forintért, vagyis a „találkozási pont” összköltsége bruttó 4 543 218 Ft volt.

A tervezés során figyelembe vett egyik fő szempont a költséghatékony projektmegvalósítás volt…

Forrás:

Ötmillióba került az óbudai betonizé!

Az otrombizmus világában való tájékozódáshoz ajánlott olvasmány:

Gropius – Lakótelepeink rémálmodója
Gropius – Lakótelepeink rémálmodója
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje