Scroll To Top

„Jaj annak a népnek, amelynek a történelmét az ellenségei írják!” (Seneca)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Zsiga Marcell új házához felújított út jár – Vastagbőr

Hírháttér 2012. dec. 05.

Ez a képviselő mondta hogy a 47 ezres közmunkabérből meg lehet élni…
Illetve ő akarta a külföldön dolgozó magyarokat is plusz adóztatni!!!
Remélhetőleg az új, nyugodt lakókörnyezetében (ahol már a kátyúk sem zavarják) nem fognak további „remek” gondolatok az eszébe jutni.

(GAlex)

Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer forintból.

Elfelejtette
, hogy két helyről kap költségtérítést.
Majd a szemét RTL Híradó a manipulatív kérdéseivel úgy sarokba szorította, hogy kicsúszott a száján, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból.

Marcell amúgy nagyon igyekezett, hogy ne lógjon ki a csapatból: 2005-ben diplomázott le jogból, egyből Fidelitas alelnök, 2006-tól Miskolci Közgyűlés, 2010-től már alpolgármester és országgyűlési képviselő. 33 évesen nagyon bírja a kettős terhelést, összesen amúgy havi 1,7 millió csordogál neki.
Azért gyorsan átfutottam az önéletrajzát, hogy Zsiga mester hol mártózott meg a piacgazdaság és kapitalizmus mocskos világában és szerzett életre szóló tapasztalatot és tudást: természetesen sehol.

Blikk szerint Zsiga Marcell új házat vett Miskolctapolcán (várjuk majd a friss vagyonnyilatkozatot januárban). A domboldalon fekvő ház pompás, csak egy probléma volt, az útburkolat nagyon rossz minőségű volt. Zsiga viszont nem szereti a kátyúkat, mondhatni hogy a kátyúk az ő nagy ellenségei, ezért Miskolctapolcán csoda történt, pedig még 3 hét van karácsonyig: hétfőn kivonultak az munkagépek, és péntekre le lett aszfaltozva az utca, csapadékelvezető árokkal, tokkal-vonóval. Természetesen az önkormányzat fizette a számlát.

Zsiga Marcell érezhette, hogy túl nagy ajándék lenne egy teljes új utca, csak azért, mert a Tekintélyes Kettesszámú Vezető odaköltözött, ezért csak az első kereszteződésig aszfaltozták le az utcát, az utca felső részéhez hozzá sem nyúltak. Így az utca minden lakója pontosan tudja, hogy melyik házba költözött a Alpolgármester és Képviselő Úr, mert odáig tükörsima az út, onnantól meg megy a rázkódás.

Amúgy ez csak gyerekcsíny, mi az a rongyos 7 millió közpénz, amibe ez került? 147 közmunkás bére? Ez semmiség. Épül-szépül Miskolctapolca is, ahogy ezt megígérték. Amúgy is, ezt ment az átkosban is, ez megy most is. Miért szegény Zsiga Marcellt kell kipécézni? 33 évesen csak azt csinálja, amit elles a párttársaitól.

A legfaszább magyarázatot a polgármesteri hivatal adta, hogy miért ezt az utcát újították fel:
A 2010-es árvízkor elöntött öt utcát újítottuk fel a költségvetés el nem költött forrásaiból.”

Rettenetes nagy árvíz lehetett a domboldalon, 10 kilométerre a Sajótól.

Én amúgy IMF-EU-MSZP összeesküvést szimatolok, Lagarde asszony összefogott a helyi szocikkal, és az éj leple alatt leaszfaltozták a házáig az utcát, hogy szegény Marcellnek kelljen magyarázkodni!
Nem engedünk a lejáratásnak!!!

Forrás: Vastagbőr

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor