Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

KÁROGÓ

A magyarság rendkívül durva támadásokat tűr el a különböző zsidó szervezetektől.

Legutóbb a MAZSIHISZ rontott neki a kormánynak egy emlékmű ügyében.

Ezideig a kormány és az ellenzéki pártok hamut szórtak a fejükre és a sarokba térdepeltek kemény kukoricára. Ezzel az alázatos magatartással csak fokozták a gyűlölettől csepegő támadások erejét és mennyiségét. A kutya is főként azt marja meg, aki fél tőle.

Tudjuk, a hitehagyott zsidók, akik felelősek voltak az 1919-es patkányforradalomért és a Szovjet által a nyakunkra ültetett zsidó vezetőkért és Ávósokért a zsidóság 95 százaléka nem felelős. Pontosan ugyanúgy nem felelős a magyarság a nyilasok rémtetteiért.

Azt is tessék tudomásul venni, hogy ha a magyar kormány nem vesz részt a szovjet elleni háborúba, ma egy árva zsidó és cigány sem volna országunkban.

A külföldi, főként amerikai zsidó szervezetek dícsérték a magyar kormányt és imádkoztak, hogy idő előtt ne ugorjunk ki a háborúból, mert ha megpróbáljuk, a nácik kiirtják az összes zsidót és cigányt. Csehországban és Lengyelországban alig maradt néhány ezer.

Nekik kellene szobrokat állítani Horthynak, nem nekünk. A korai hadüzenetért veszítettünk legalább négyszázezer honvédet és munkaszolgálatost. Romba döntötték országunkat. Nyugatra kényszerült menekülni az ország vezető rétege és fiatalsága, aki maradt azt a kommunisták semmisítették meg fizikailag vagy szellemileg.

Arra kell gondolnunk, hogy ha a csehek útját választjuk és nem adunk katonát a frontokra csak a teljes iparunkat és mezőgazdaságunkat bocsájtjuk Hitler rendelkezésére, a győzők oldalán végeztünk volna. Tessék elgondolkozni ezen egy kicsit!

Vigh Mátyás

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje