Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Obama non coronat!

Ezen nem kell csodálkozni. Nyilván a külügyminiszter tanácsára íratnának egy szöveget, amelyet az elnök aláírna, akár rápillantás nélkül is. Egyébként nem hiszem, hogy Obama tudná, hol van Magyarország, ki a miniszterelnöke, van ezeregyszáz éves írott történelme.

Ha valaki kíváncsi például az amerikai külügyminiszter, John Kerry munkájára, az rendelje meg a külügyminisztérium napi beszámolóját! < Itt!

Szédületes munka! Van olyan nap, amelyen öt-tíz országnak küld “születésnapi” üdvözletet. Ha az ő neve alatt jön ki valami írás, így jelenik meg: Remarks of….

Ha az ember ezeket a napi szövegeket összeadja, kötetre való blah-blah jön össze.

Nyilvánvaló tehát, hogy ami Obama vagy a külügyére nevében jön ki, mások szüleménye. Ez a két lángész el sem tudná olvasni az állítólagos leveleit, “remakjait” naponta.

Mármost, ha Obama gratulációja lenne időszerű, az csak a “Hungarian desk” tulajdonosától és annak tanácsadóitól (tartóitól) függ. A “szakértők és tanácsadók” nyilvánvalóan liberális körökből adódnak, például Gáti úr és vidéke. Nagy a valószínűsége annak, hogy egy közelkeleti ország vezetőjének is lehetett némi beleszólása az ügyben. Ez egy előre megfontolt, kidolgozott sértés és “megtorlás” volt a ballib választási vereségéért.

Persze változnak az idők. Az ukrán cirkusz miatt, Magyarország súlya is felértékelődött némileg. Nem lehetetett Orbánt ignorálni. Nosza, hirtelen elővették Biden alelnököt. Őkelme pedig nem adhatott utasításokat Magyarország kétharmadosan győztes miniszterelnökének, némi elkésett gratuláció nélkül. Így került sor a “megtisztelő” gratulációra a “kutyalukán” keresztül. No persze nem érdek nélkül, hiszen egy katonai beavatkozás során szükségük lehet a magyar haderő nyugalmazott tábornokaiból, politrukaiból álló, alig járóképes ezredére és mind a tíz kiglancolt tankunkra (a harcrakész alakulatok Afrikában, Ázsiában őrzik a Pax Americanumot).

Furcsa, de a leköszönő bilderberges külügyérünk meg sem mukkant ebben az ügyben, nemhogy csinált volna valamit. …

Majdnem elfelejtettem: A külügyér meg sem említette a kárpátaljai magyarok és ruszin testvéreink ügyét. Gondolom erre sem kapott engedélyt…

 

Umbraavis

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Umbraavis