Scroll To Top
2020. Kenyér hava (Augusztus) 04.-e - Domonkos, Dominika, János neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi "üvegzsebes" balvezetés
12 évi "tiszta" mérlege 30 milliárd forintos hiány!
(A többi veszteséget még rejti a szoci szutyok...)

Szeged a halott Város

Hungarikum falu az ópusztaszeri Emlékparkban

Hagyomány, Hungarikumok 2014. Már. 12.

2014. március 15-16-án, egy helyen mutatkoznak be a csak Magyarországra jellemző, egyedi, hagyományos nemzeti értékeink, a Hungarikumok.


A kétnapos Hungarikum faluban külön hangsúlyt kapnak a Dél-Alföldön fellelhető nemzeti értékek és a határon túli területek kulturális örökségei is.
Felejthetetlen hangulattal és színes nemzeti programokkal várja Önt a hétvégén az Emlékpark. Lesz itt magyar kutyafajta bemutató, foci, operett, házi lekvár, kolbász,bánffi szóda, hagyományőrző kézműves foglalkozás, néptánc és népzene, valamint íjászbemutató.

2013-tól Puskás Ferenc is Hungarikum, nemzetünk szimbóluma.

Öcsi Bácsi tiszteletére barátságos, kispályás emlékmérkőzést tart szombaton a Grosics Akadémia és a Hódmezővásárhelyi FC U15-ös csapata,illetve a Puskás Hungary című mozifilm kerül vetítésre március 15-én, és 16-án a Rotundában.

A mozifilmvetítés előtt, szombaton a Puskás-hagyatékból ereklyék kerülnek kiállításra a helyszínen, valamint beszélgetés lesz látható Almási Tamás filmrendezővel, a Puskás Hungary alkotójával.

(forrás: ÓNTE )

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor