Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában...
csak (hagyományőrzően) európai módon gondolkodni meg élni
nem !!!

Ilja Ehrenburg halála napján…

Kalendárium 2019. aug. 30.

1967 – augusztus 30.-a Ilja Ehrenburg halála napján…

Илья́ Григо́рьевич Эренбу́рг

Ilja Ehrenburg, az egyik legelvetemültebb zsidó kommunista halála napján emlékeznünk kell e vérengző vadállat áldozataira !!!

Sztálin lealjasult propagandistája, a gyűlöletbeszéd démoni mestere „Öljetek” című röplapján uszította a katonákat a kegyetlen gyilkosságokra: „ Öljetek! Dicső szovjet harcosok, öljetek! A németek nem emberi lények. Az a szó, hogy „német” a mai naptól legyen a legnagyobb szitokszó, amit a szátokra vesztek! Ölnöd kell, és ha nem öltél meg legalább egy németet a mai nap, akkor ez a napod kárba veszett. Ha nem tudod golyóval kivégezni, akkor a bajonettel szúrd agyon őket. Ha csendes körülötted a front, amíg várod, hogy ismét harcba indulj, az idő alatt is keress németet, akit megölhetsz. Öljetek, mert nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor a halomba szórt német hullákat ugorjátok át! Ne a napokat, ne a kilométereket számoljátok, hanem öljetek és öljetek! A megölt németeket számoljátok az elfoglalt városok helyett. Öld a németet, ez a nagyanyád kérése! Öld a németet, ezért imádkozik az anyád! Öljetek, ezt kéri tőletek a gyereketek! Öld a németet, ezt kéri hangosan kiabálva tőled a szovjet haza! Ne hibázz, ne adj kegyelmet, ölj! Dicső szovjet harcosok, öljetek!”

Ennek az ördögi buzdításnak nyomán a szovjet katonák hőstettnek tekintették a bestiális gyilkosságokat.

1944. októberében a harcok már német és magyar földön dúltak. A vörösök a férfiakat és fiatal fiúkat rögtön agyonlőtték, de nem kímélték az egészen kicsiny gyermekeket sem. A nőkre még ennél is borzalmasabb sors várt. Őket előbb megerőszakolták Sztálinnak a németek ellen felhergelt katonái, majd ezt követően brutális kegyetlenséggel végeztek velük is. Öreg ludovikás barátom, Török Pál tüzértisz mesélte, hogy a szemének nem hitt amikor Földeák térségében egy szovjetek által füldúlt házat vizsgáltak át visszavonulóban… A ház kürül halott gyemekek, halott csecsemő a szobában, az ágyon… a hűséges kutya nyalta a gazdasszony alvadó vérét, mely a levágott melleiből szivárgott… Ilja Ehrenburg pedig leélte hősként az aljas életét…

Ilja Ehrenburg népe szembenézhetne végre ezzel az örökséggel is !!!
Háborús bűnösök a bestiális tömegmészárlásokból zsákmányolt kincsekben dúskálva élte le jólétben életét… Antiszemitizmus ?!
Érdemes lenne ezt újra átgondolni – a dolgok igazi valójában !!!

Az ördögfattyú sírja…
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor