Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

Krakkóban nem látni sem katonákat, sem járőröző rendőr autót…

Döbbenet és rőköny jellemezi leginkább érzésmintám…

Megjártam Kairót, (hoztam egy kis fiola eredeti szantálfa (sandalwood) olajat, gondolom ismerik a pszichére és ezáltal a fizikai testre gyakorolt hatását). Természetesen normális kerékvágásban megy az élet Egyiptomban. A maszk használatot nem írják elő, a szabadság jogok megsértésének tekintik az összes restrikciót. Így mindenki dönthet ‘kinek, minek hódol be’, ...Jelenleg Krakkóban vagyok, ahol minden uszoda, konditerem, hotel nyitva van. Az emberek nyugodtak és nem látni sem katonákat gépfegyverrel hátukon, sem percenként járőröző rendőr autót. 

A pár hét Szegeden eltöltött idő, több mint deprimáló volt számomra. Véleményem szerint, az eleve gyenge , krónikus beteg időseket a szándékosan generált negatív és idegrendszerre, szívre gyilkos energiamező végzi ki. 
Amikor azt gondolná az optimista ember, hogy Magyarországon már nem lehet tovább fokozni a zombi, lélektelenítést szolgáló szankciók repertoárját, akkor egyszer csak szembesül a ténnyel, hogy de, lehet. A megoldáson gondolkozom, az országunk beteg, beteg vezetéssel, és a diagnózis mindennap való felállításával, elemzésével értékes idő vész el, …mi a megoldás?? Mi a megoldás? 
Nehéz idők erős katonákat nevelnek, erős katonák könnyű időket teremtenek, a könnyű idők gyenge, kényelmes emberekek…. itt tartunk. Gender ideológia fénykorában vagyunk, puhány céltalan generáció. Itt összefogás- és forradalom-érett a helyzet. De ez nem fog megtörténni. (A bekezdésem első mondatára hivatkozva.) Tudnám folytatni természetesen…

Rainbow issue got much more stress than get back our freedom… ect…

Nagy Nikolett 

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor