Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Délvidéki Magyar Holokauszt – Megemlékezés az áldozatokról

A 2. világháború vége, azaz 1944 óta…
Nagyjából 100 000 magyar hiányzik a Délvidékről.

Népirtás áldozatai lettek!
Rác partizánok mészárolták le a magyar őslakosságot…
Ez a Délvidéki Holokauszt. Magyar Holokauszt!
Túlélői máig kárpótolatlanul…

A magyar ellenes rác népirtások 1527 óta napirenden voltak. Megtorlás, magyar bosszú soha nem történt. 1849 után sem!
1942-ben a rácok által tervezett magyar és német ellenes etnhikai piszkolgatások ellen azonban megesett a “razzia”.
A rác fegyvercsempészek által bestiálisan lemészárolt és megbecstelenített 12 csendőr – nemi szervével a szájában meztetlenül kiterítve – háborús időkben megtorlásért kiáltott !!!
A háborúban álló Magyarország, Horthy Miklós kormányzása idején két év alatt pontosan kivizsgálta az 1942-es újvidéki razzia eseményeit, megállapította az áldozatok számát, kárpótlást fizetett nekik, a bűnösöket bíróság elé állította, elítélte őket.

A rácok (szerbek) viszont több, mint 70 év alatt sem voltak képesek erre, még ma is csak össze-vissza hazudoznak, relativizálják az 1944-’45-ös megtorlás eseményeit, kisebbítik az áldozatok számát (pedig Cseres Tibor óta tudjuk, hogy legalább 40 ezren voltak). Sajnos az ártatlan magyar áldozatok számát még egyes “magyar” történészek is kisebbítik, dokumentumokra hivatkozva… miközben pontosan tudjuk, hogy a rác népirtók szándékosan nem hagytak hátra dokumentumokat!

A rácok (szerbek) még ma is a kollektív bűnösség elvét vallják, csak egyéni kérelmek alapján, egyenkénti, hosszú évek jogi eljárásai alapján hajlandóak egyesek ártatlanságát esetleg elismerni.

Amíg a szerbek nem kérnek bocsánatot az 1944-’45-ös bűneikért, nem rehabilitálják kollektív módon a magyarokat és nem fizetnek kárpótlást az áldozatok leszármazottainak, addig nem beszélhetünk megbékélésről. Addig csupán taktikáznak (szükségük van a magyar támogatásra az EU tagságukhoz), amely taktika azonnal változni fog, visszaáll a magyargyűlölő szintjükre az EU-ba történő belépésük után (Lásd. Románia). Ezért alapvető, hogy Szerbia EU-ba lépésének egyik alapkövetelményéül kell állítani a Délvidéki Holokauszt áldozatainak teljeskörű kárpótlását!

A történtekről szól a szombati megemlékezés, ahol a Délvidéki Holokauszt egyik túlélője is megszólal.
Kiirtották a családját, elvették a házát…
Ő hivatalosan máig is háborús bűnös.

Ajánlott olvasmány meg emlékező hanganyag még: Csúrogi tömeggyilkosság – 70 éve büntetlenül!

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje