Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

A 8:1-ES AMSZTERDAMI VERESÉG GYÖKEREI

Olvasói levelek 2013. okt. 20.

Míg nagy nemzeti tragédiáink (1241, 1526, 1711, 1849) okait csodálatosan megmagyarázzuk bizonyos történelmi távlatokból, addig a jelenlegi szívszorító magyar problémák megfejtésére vajmi kevesen vállalkoznak; a legilletékesebbek is rendre elbeszélnek az igazság mellett, sőt közülük sokan még 1920. június 4-ét is megsüvegelik.
A 8:1-es súlyos vereség a magyar lakosság lelki és morális állapotának tükre, mely az elmúlt évtizedek során süllyedt le mai szintjére, holott már egy évtizeddel ezelőtt is azt hittük, hogy ennél már nem lehet lejjebb. A valódi rendszerváltás elmaradása, országunkat dilettantizmusukkal vakvágányra vezető, privatizációból milliárdossá vált, ígéreteiket rendre elfelejtő politikusaink  elszámoltathatatlansága, átlag magyar állampolgár problémáival szembeni érzéketlensége, fölényes gőgje, nyeglesége, nemzeti eszméinkkel és szimbólumainkkal szembeni kozmopolita magatartása, nemzeti érzelmű honfitársaink rendszeres nácizása, a jogbizonytalanság talaján burjánzó korrupció, a magyarságot ért bűncselekmények térnyerése egyaránt a nemzettudat elhalványulásához, közönyhöz, a közösségek széteséséhez, a munkába vetett hit elsorvadásához vezetett. Liberális „baloldali” szószólóink szlogenje, hogy „Merjünk kicsik lenni!” – mára meghozta gyümölcsét.
Maradjunk annyiban, hogy intelligens, ambiciózus, becsvágyó fiatalnak nem jó lenni a mai Magyarországon, ahol jobb álláshoz, megbízáshoz képesítés, tudás és szakmai eredmények helyett csaknem kizárólag családi, rokoni, baráti, szexuális, pártkapcsolattal, vagy vesztegetéssel lehet jutni.
A nagyszámú élősdi eltartása miatti alacsony bérek pedig tömeges külföldi munkavállalásra késztetik (kényszerítik) a kreatív, nyelveket tudó, vállalkozó szellemű fiatalokat, éppen egy egészségesebb nemzet jövőjének letéteményeseit. Márpedig amilyen a nemzet közérzete, olyan a csapatsportokon belüli hangulat is – ne várjunk csodát!

2013-10-14
Dr. Somorjai Ferenc

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Dr. Somorjai Ferenc