Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

LELŐTT GÉPEK ÉS EGYEBEK

Hírháttér, Olvasói levelek 2014. júl. 22.

1975. szeptember 30.-án a Malév TU-154-es gépét az izraeliek Bejrút közelében lelőtték.
A „hatóságok” nem engedélyezték a gép roncsainak és halottainak felszínre hozását. Ma is ott vannak a tenger fenekén.

Megbüntették Izraelt?

Az Irán Airlines 655-ös járatát lelőtte az USS Vincennes rakéta cirkáló a perzsa öbölben. A gép Irán légterében repült. Menetrend szerinti járat volt, a kijelölt légifolyosóban.

Megbüntették az USA-t?

Az izraeli légierő gépei megtámadták az USS Liberty elektronikus megfigyelő hajót 1967 június 8-án, amely tisztán meg volt jelölve, mint az amerikai haditengerészet egysége. 34 Katona meghalt, 174 megsebesült.

Megbüntették Izraelt?

Mi történt az szőrén-szálán eltünt Maláj Airlines flight 370, Boeing 777 gépével, amelyet Ausztrália körül kerestek?
Amikor a kém szatelliták hemzsegnek a Föld körül, katonai és civil radarok pásztázzák a földgolyót…
Nem találják?
Vagy nem akarják megtalálni?
Hol van?

malaysia airlines one world

A most lelőtt Maláj Airlines flight MH17, Boeing 777 gép miért repült a rendes utvonalától északra, a háborús zóna fölött? A pilóták nem hallottak az előttük lelőtt ukrán gépekről? Miért nem irányították a szokásos déli légi folyosóra? Vagy tán csalinak használták, mint a KAL 007 gépet a Szovjet idejében (1978. április 20.,)?

Még az a jó, hogy mindenki hazudik ebben az ügyben is.

Ha minden jól megy, a „világkormány” felhasználja ezt az esetet a harmadik világháború kikényszerítésére is. Lassan eljutunk oda, hogy a nyugati médiának egy szavát sem tudjuk elhinni és rákényszerülünk a független „szélsőséges” hírszolgálataik híreire.

Ilyenkor visszagondolok Gyula bácsikámra, aki már tiz (10) éves koromban mondta: „Nem nagy baj, ha már újságot olvasol, de gondolj arra, hogy amit az újságok írnak, annak sokszor még az ellenkezője sem igaz.” – Bölcs ember volt…

Umbra Avis

2014. július 22

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.