Scroll To Top

A magyarellenes terror legfőbb oka a meggyávult magyar ! (Sz.)

Mi kell nekik? A vízünk és a földünk

Olvasói levelek 2015. szept. 11.

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.

Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben!

Hetek óta folyik pro és kontra az őrjöngés migránsügyben. Vannak, akik érvelni próbálnak és vannak, akik érzelmi alapon küldik el a másik felet az édesanyjukba. Egy – sokak számára tán lényegtelennek tűnő – kérdésre soha sem érkezett értelmes válasz.

Miért ide, Európába özönlenek a migránsok, miért nem valamelyik gazdag ara országba menekülnek?

A beözönlést támogatók megelégszenek annyival, hogy „nem mindegy? Itt vannak, itt kell segíteni.” Vannak persze, akik érzik, hogy ez nem válasz. Ők mindenféle eszmefuttatást vezetnek le, hogy ezek demokráciára, szabadságra vágynak.

A baj mindkét válasszal, hogy hamis. Hamis, mert igenis tudnunk kellene, hogy a százezer szám „menekülők”, miért vállalják a halálos kockázatot a tengeren vagy az embercsempész autókban, illetve a sok ezer kilométeres gyalogtortúrát, miközben alig pár száz kilométerre gazdag és hasonló vallású, berendezkedésű államok vannak.

Nos, a valódi válaszért sokkal messzebb kell tekintenünk. Mégpedig előre az időben!

20-30 év múlva elfogy a kőolaj – ez biztos. 20-30 év múlva az emberiség tudja majd nélkülözni az kőolajat – ez is szinte biztos. 20-30 év múlva a megújuló energia nagyobbrészt pótolja a kőolajat – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva elfogy az a kőolaj, amire a dúsgazdag arab olajországok mai mérhetetlen jóléte alapszik – ez biztos. 20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországoknak nem lesz olyan bevételi forrása, amiből finanszírozni tudják az életüket – ez szinte biztos. 20-30 év múlva nem lesz pénze vízre és az élelmiszerre a ma még dúsgazdag arab olajországoknak – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországok rá lesznek szorulva a vízre és az élelmiszerre. Honnan tudják ezt megszerezni? A legközelebbi Európából. Itt van ivóvíz, van értékes termőföld, van megfelelő infrastruktúra ezek fenntartására.

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.

Hát ezért vándorolnak be százezer, majd pedig milliószám muzulmán tömegek Európába. 20-30 év bőven elegendő idő arra, hogy átvegyék népességben is az uralmat az európai kontinens védekezésre képtelen részén.

A mostani beözönlők a szálláscsinálói a modern arab inváziónak. Ne feledjük, már ma is van olyan nagyvárosa Európának, ahol már muszlim a polgármester. És vannak olyan nagyvárosok, ahol a muszlimok pár éven belül többségben lesznek. Ezt a folyamatot erősíti és gyorsítja föl a bevándorló invázió.

Ezért nem engedik be a dúsgazdag arab országok a muzulmán „menekülteket”. Sőt, nem is oly titokban ezért támogatják is azt, hogy Európába özönöljenek. Biztosan nem véletlen például, hogy a mostani nagy invázió az olajár tartós és drámai csökkenése után következett be. Az olajkorszak közeledő végének drámai jelei ezek.

20-30 év múlva azonban az olaj helyett a mai dúsgazdag arab olajállamok az európai vízzel és terményekkel fognak gazdálkodni. Az európai ember pedig szép lassan muzulmánná válik, vagy kiszorul a kontinens nagy részéről.

Forrás: Mi kell nekik? A vízünk és a földünk (Harag és büszkeség)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Harag és büszkeség