Scroll To Top

„Az a nemzet, amelyik emlékeit veszni hagyja, az a saját síremlékét készíti és vesztesége az emberiségnek.”
Ipolyi Arnold

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

PERMETEZZETEK, ÉGI GENGSZTEREK!

Permeteznek is bőségesen, kérés és engedély nélkül.

Gyönyörű napra virradtunk Budán. Kék volt az ég, “hétágra” sütött a nap. Gyönyörűség volt élni. Csak egy látvány rontotta el kedvem. Mégpedig a “CHEMTRAIL”. Hát az meg mi csoda?

Kezdetben úgy gondoltam, egyszerű “kondenzcsíkok”-ról van szó. Nagyot tévedtem ártatlanságomban. A kondenzcsík kb tíz perc alatt eloszlik, semmmivé válik. Nyomtalanul eltűnik, mert csak víz, azaz jégcseppekből áll, amely rövid időn belül molekulákra esik szét.

A CHEMTRAIL marad. Nemcsak marad, de szép lassan terjed és előbb-utóbb a többi kereszt csíkkal együtt rendellenes alakú felhőcskékre áll össze.

Ez a jelenség már vagy tíz éve izgatja fantáziánkat. Ugyan mi lehet?

Először az Amerikai Egyesült Államokban figyeltek fel erre a szokatlan látványra. Meg is kezdődött a találgatás, érdeklődés, de s senki nem tudta pontosan, mivel magyarázható e látvány. Miglen rengeteg kapcsolatos cikk került fel az internetre. Californiában nagy port vert fel az ügy, egészen az állami parlamentig jutott…
Általában ilyen magyarázatok jelentek meg: Az aluminium szemcsékkel a nap hősugarainak néhány százalékát visszaverik az ürbe. „Geoengineering”-nek hívták.

Valójában ez a permet, nagyon mérgező anyagokat tartalmaz: barium, nano aluminummal bevont üveg gyapot, radioactive thorium, cadmium, chromium, nickel, penész sporák, sárga fungal mycotoxins, ethylén dibromide, polymer szálak, hogy felsoroljunk néhányat.

Lényegében az egészségünket ássák alá ezekkel az anyagokkal, több fajta betegséget idéznek elő, s akaratgyengeséget okoznak, magyarán birkaszintre akarják lekényszeríteni Europa és Amerika fehér lakosságát.

Többet a „Chemtrail” szóval tudhatunk meg a Google kereső segítségével (angol nyelven.). (http://www.geoengineeringwatch.org/the-government-coordinated-chemtrail-conspiracy-continues-unabated)

Fekete karácsony? Hó nélkül? Forró nyarak? Vajh mi okozza?

Természetes ciklusnak látszik, de az e?

Talán a HAARP okozza?

Évtizedekkel előbb, óriási antenna telepeket építettek. Először az amerikaiak, aztán a többi nagyhatalom. Ezekkel rendkívül erős sugárzást vetítenek vissza az ionoszférából földi célpontokra. Állítólag, klímaváltozást, cunamikat és földrengéseket tudnak előídézni. Igaz? Nem igaz? Persze tagad mindenki, de nem tapasztaljuk a bőrünkön a következményeket? Itt is a Google segít, nagyon sok cikkel… (http://www.globalresearch.ca/haarp-secret-weapon-used-for-weather-modification-electromagnetic-warfare/20407)

OLTÁSOK
Igen hasznosaknak bizonyultak, himlő, vörheny, tetanusz stb. vonatkozásban. Az influenza oltás viszont lényegében hatástalan az esetek nagyobbik részében. Ugyanis többféle vírus van s ezek felváltva okozzák a járványt. A probléma az, hogy csak találgatják, melyik virus jön „divatba” jövőre. Többnyire eltalálják „szarva közt a tőgyit” azaz az esetek nagy részében ez is teljesen hatástalan. Ennek a tetejében óriási botrány volt Amerikában, amikor kiderült, hogy olyan mérgező, agypusztító elemet is tettek bele, amire semmi szükség nem volt. Ennek ellenére, az az egyik nagy USA államban kötelezővé tették az oltást… Ennek oka, egyes rossz nyelvek szerint, szintén ezzel is az agyműködést akarták tompítani. Továbbiakért bizalommal fordulhatunk a Google doktorhoz.
(http://www.thelibertybeacon.com/2013/05/11/vaccines-are-poison)

GMO növények
Ezek ellen már nagyon nehéz a védekezés. A behozott áruk már valószínűleg gén módosított eredetűek. Ezekkel is folyamatosan lehet mérgezni a gyanútlan fogyasztókat. Ugyanis a módosított gének ellenállnak ugyan bizonyos kártevőknek, de nem lehet tudni, milyen hatással vannak az emberi szervezetekre. Monsanto elég hatalmas ahhoz, hogy minden ellenállást megszüntessen, különböző eszközökkel. Teszi is világszerte és hatalma az EU egyes vezetőire is kiterjed. Továbbiakat szintén a Google oldalain találjuk meg. Bővebben: http://thenextgalaxy.com/disadvantages-and-advantages-of-genetically-modified-crops
Jó megjegyzni, hogy a GMO növényeket úgy lehet kezelni, hogy azok magjai sterilek lesznek. Tehát ha Monsanto és a többiek úgy döntenek, csak a tőlük évről-évre vásárolt magokat lehet vetni, óriási éhinséget okozhatnak.

Pillanatnyilag nem alkalmazzák e szörnyű eszközt, de bármikor elkezdhetik.

BIOLÓGIAI és kémiai fegyverek.
Már az első világháborúban bevetették a mérgesgázokat. Mindenki hallott a mustár gázról, foszgénról, stb. Újabban a Sarin ideg gázt is bevetették itt-ott a közelkeleten. Ezeket rendszerint „idegen zászlók” alatt használták, tehát egyszerűen másra fogták az alkalmazását.

Mindezek eltörpülnek a már ismert és főleg az ismeretlen vírusok mellett. Kezdték a HIV, terjesztésével, majd, miután az túl lassú volt, bevetették a EBOLA vírust. Most a ZIKA vírus van műsoron… Ehhez tudni kell, ezek a legolcsóbb és legkönnyebben terjeszthető biológiai fegyverek. Alig van olyan nagyobb állam, amely ne kísérletezte ki a vegyi illetve biológiai fegyvereit.

VÍZ.
Folyók és beltengerek annyira el vannak szennyeződve, hogy néhol kihaltak vagy betegek a halak, máshol pedig az emberek milliói isszák egymás vagy saját, alig tisztított, keményen klórozott szennyvizüket. A vízben szegény országok és világrészek óriási küzdelmet folytatnak az ivóvízért. Most még békés fegyverekkel, de rövidesen véres háborúkat indítanak a vízért.

Egyes területeken krónikus a vízhiány és a talajvíz utolsó litereit hozzák fel az öntözéshez. California, Texas és más államok elnéptelenedésével is számolhatunk, ha nem tudnák megoldani a víz ellátást. Ilyenkor arra kell gondolnunk, hogy ha a fegyverkezésre és háborúkra költött irdatlan összegek kis részét a tengervíz sótalanítására fordítanák, nem volna gond a víz sem.

A SÓ, azaz nátriumklorid (NaCl).
Eddig csak azzal íjesztgettek mindenkit, hogy a sok só szívbajt, magas vérnyomást okoz. Most a káliumkloriddal (KaCl) mérgeznek mindenkit, már csak azokat, akik továbbra is „asztali sót” használnak. Ugyanis ezt a kis mennyiségben életbevágó fontosságú elemet nagy, már mérgező mértékben keverik az ízre, szinre teljesen hasonló asztali sóhoz. Eddig még nem is említettük azt az adalék anyagot, amely asztalunkon szárazon tartja a párás időben összetapadt sót. Jó volna tudni, az nem-e ártalmas az emberiségre. Ha nem akarsz károsodni, használj tengeri sót!

Miért történik mindez? Egyszerű a felelet: Túlnépesedés. Vagy kilencven évvel ezelőtt „csak” két milliárd ember élt ezen a bollygón, ma hét milliárd. Ez egyszerűen túl sok. Feléltük a Föld tartalékait s nincs tovább. Meg kell szabadulnunk a lakosság felétől-kétharmadától és megakadályozni a további féktelen szaporodást.

Mindez elkerülhető lett volna, ha a népeinket államférfiak vezetik s nem semmire sem jó politikusok. Az előzőek az akadályokat, lehetőségeket és megoldásokat látják, az utóbbiakat semmi más nem érdekli, mint a hatalomhoz való ragaszkodás, a következő ciklusra való újraválasztás. Ennek érdekében minden eszközt felhasználnak. Olyan népcsoportoknak „másféléknek” kedveznek, akik ártalmasak a társadalom jövőjére, de az újraválasztásukhoz felhasználhatók. Napjainkban is látjuk ezt a folyamatot, minden nyugati országban…

Ma már minden gondolkozó ember látja egy minden fehér ország felett uralkodó „világkormány” tevékenységét. Egyrészt már elindították a népírtást mind nagyobb lendülettel folytatják. Másrészt az európai nemzetállamokat akarják megsemmisíteni színesek beáramlásával. A hígitás a nemzeti érzés megszüntetését szolgálja. Ugyanis, ha megszervezik az Európai Egyesült Államokat, ugyanugy uralkodhatnak a háttérből, min az USA-ban teszik. Erre szolgál a KALERGI terv. Ez magyarul is megtalálható http://nyomaban.blogger.hu/2015/02/11/coudenhove-kalergi-terv-lopakodo-nepirtas-europa-nepei-ellen,

Nem kell elkeseredni! Az ellenség terveinek ismerete fél győzelem!

Európa és Amerika népe már forradalmi hangulatú. Néhány reménykeltő jelenség: Trump óriási sikere nagy zavarba hozta mindkét nagy amerikai pártot.

Tudják, ha Trump hatalomra jut, felszámolja a korrupt rendszert. Persze előfordulhat, hogy megölik. Ez amerikai szokás… Ezzel azonban még nagyobb forradalmi folyamatot indítanának be, tehát valószínűleg nem a nagy pártok követnék el a politikai gyilkosságot. Úgy hírlik a hadsereg is kezdi unni a felesleges és megnyerhetetlen háborúkat. Hiába szervezik a különböző karhatalmi fegyveres csoportokat, ha az Army nem tart velük, elvesztek.

Európa is feszegeti béklyóit. A Visegrádi Négyek nyiltan ellenállnak a kötelező „menekült” fogadási parancsnak. Svédország, Dánia, Németország több állama, de már Belgium és Franciaország is ellenáll.

Oroszország beavatkozása Szíriában alaposan felborította az amerikai elképzeléseket. Az olajháború pedig beláthatatlan következményekkel járhat. A Szaudiak vezetésével indított és fenntartott akció egyformán bünteti az USA, Venezuela, Oroszország, Kanada és kicsiny arab és afrikai államok költségvetéseit.

Visszatérve az arab invázióra, az ok nyilvánvaló. Azokat az arab államokat támadta meg az USA, UK és Franciaország, amelyek elvetették a „Petrodollár” megállapodást és más pénzért és aranyért adták olajukat. Az első volt Irak, majd Libia következtt, amelynek egy jól működő megállapodása volt az olaszokkal. Az EURO előtt liráért és csereárukért is adta az olajat az olaszoknak, sőt az afrikai menekült áradatot is feltartóztatta és visszazsuppolta oda, ahonnan jöttek. Miután az említett nagyhatalmak „demokráciát” vittek Libiába, és megölették Gaddafit, minden pokol elszabadult. A központi kormány megszünt és teljes káosz uralkodik ott még ma is, mint Irakban. Az afrikai menekültek tízezrei pedig elárasztották Olaszországot.

Szíria következett, ahol a soros diktátor rendet tartott a vegyes fajú és vallású népek között, aránylag kevés gyilkosság árán. Az USA őket is megtámadta, szétverte az ország struktúráját, százezreket ölt meg a szövetségesei segítségével. A harc, rombolás és vér már évek óta folyik. A muzlim „felkelők” ezrével ölték a keresztényeket is, akik addig békében megfértek mindenkivel. Menekültek milliói tódultak Törökországba. Ha az oroszok nem avatkoznak bele, már darabjaira esett volna szét az ország, milliók pusztulásával és menekülésével.

A törökök táborokba zárták a menekülteket, de amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az EU nem veszi fel öket tagnak, bosszúból kinyitották a táborok kapuit és a Szaudiak és Mr.Soros segítségével megindították a muzlim inváziót Európa ellen. Ennek a hódításnak csak az amerikaiak kivonulása Szíriából és Törökország felvétele az EU-ba vethet véget. Ugyanis segítségük nélkül csak fegyverrel lehet megállítani a muzulmán inváziót, amely Európa teljes lerohanását és meghódítását tűzte ki céljául.

A történet érdekessége az, hogy ez az Invázió a Kalergi tervet is végzetesen keresztülhúzta. Ugyanis a feketék és ázsiaiak helyett muzulmán harcosok érkeztek Európába, akiket vagy megállítanak és többségüket hazatoloncolják, vagy pedig Európa felébredt népe fegyverrel ver ki a földrészből némi orosz segítséggel. Az alternatíva a már folyamatban lévő harmadik világháború kiteljesedése lehet, amely könnyen nukleáris megsemmisüléshez vezethet.

Jó Szerencsét!
Nagy szükségünk lesz rá…

Rara Avis

…Amerikai magyar olvasónk megadja a szélesebb összefüggések tükrében is megvizsgálja e világra szóló összeesküvést… Aki nehezen hinné, csak tekintse meg az Oscar-díjas Csillagok között (Interstellar) filmet! A kerettörténet, hogy mindezen már túl vagyunk… (Sz.)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Rara Avis