Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

Lovas cikkre /Magyrhírlap/ komment Montrealból

Olvasói levelek 2017. jan. 31.

November 8-án Amerikában nem választás volt, hanem felkelés. Már 89 óta (amióta megszűnt a szovjet fenyegetés) a nyugat háborúban áll saját lakosságával. Totális háború folyik a középosztály ellen, aminek legnagyobb része már meg is szűnt létezni. Szintén háború folyik a nemzeti öntudat és európai kultúrális identitás ellen. Háború a kereszténység ellen. Közben úszunk a PC ganajban. Obama legnagyobb gondja az volt, hogy felnőtt férfiak bemehessenek kislányok öltözőjébe átöltözni, mert az állítólag egy jog. Elnök elnök után megígérte, hogy segíteni fogja a középosztályt, aztán magasból sz@rt rá. Közben Amerika rendőr állam lett ahol napi rendszerességgel lőnek agyon tökéletesen ártatlan embereket mindenféle következmény nélkül és új meg új szabad kereskedelmi egyezményekkel próbálják az emberekből kisajtolni utolsó garasaikat. Közben már megszervezték az amerikai lakosság lecserélését is, európai mintára. A mexikói határon már özönlenek be a muzulmánok, akiket Soros hajóztatott át Mexikóba és az európai módszerekkel vonultatott át Mexikón.

Erre jött Trump és bejelentette, hogy véget vet ennek a feneketlen mocsok tengernek és lecsapolja a mocsarat. Az emberek, bár már sokszor csalódtak, hittek neki. Erre az a hihetetlen dolog történt, hogy Trump valóban elkezdte beváltani ígéreteit. Az elmúlt néhány napban már több jót tett Amerikával mint az előző kb. 6 elnök együttvéve. Hihetetlen!

Trump dúsgazdag és 70 éves. Nyugodtan vásárolhatna magának egy magán szigetet ahol hátralévő éveit luxusban leélhetné. Helyette elvállalta a világ legstresszesebb állását mindössze azért, hogy Amerikát, és az egész nyugati világot, megmentse a pusztulástól. Az egész nyugati „elit” ellene van. Hihetetlenül hatalmas ellenségei vannak, de nem fél, teszi a dolgát és jó dolgokat csinál.

Nem tudom, hogy fog ez végződni. Ha Trumpnak sikerülni fog elérni céljait, akkor az USA egyik legnagyobb elnökévé válhat. Csak nem hiszem, hogy a Soros féle maffia ezt hagyni fogja. Isten áldja Donald J. Trump-ot !!!

Vizi Lo ·

Montréal

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Vizi Lo