Scroll To Top

A szegedi értelmiség már nem létezik!
Elnyelte a közrettegés! ... meg a köz-közöny...
Értelmiségiek elszigetelten éldegélnek ugyan,
de nem alkotnak már semmiféle közösséget...
Ha írni sem mernek, hát nekik szól ez a lap!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

“Demokratikus cenzúra” – Vals Nizzában

Cikkek 2016. júl. 25.

Megpróbálták elhallgatni, mit kapott Valls Nizzában

A francia állami hírügynökség, az AFP kiretusálta a legnagyobb videómegosztó portálról azokat a felvételeket, melyeken a Manuel Valls miniszterelnököt pfújoló, kifütyülő tömeg látható, hallható. A jobboldali Republikánus Népi Unió pártjának honlapján megtalálható az eredeti változat, ahogyan azt a Russia Today kamerája rögzítette.

A baloldali francia kormányfő a nizzai terror áldozataira emlékezni érkezett a kikötővárosba, ahol a jelenlegi kormányzat politikájával már jó ideje elégedetlen nép hangosan kifütyülte őt. Az esetről csak az orosz hírportál francia nyelvű változata által készített felvételek maradtak fenn, ugyanis a francia közszolgálati média törölte róluk a kormányzat számára kínossá vált részeket.

A vágatlan videofelvételeken ráadásul nemcsak a fütyülés, pfújolás hallható, hanem az összesereglett tömeg egyenesen gyilkosnak nevezi az országát a terrorizmustól megvédeni egyre inkább képtelen kormány fejét.

Az elhallgatás, a sajtószabadság lábbal tiprása lassan bevett dologgá válik a „fejlett” Nyugaton, emlékezhetünk, hogy a szilveszter éjjelén Kölnben elkövetett nők elleni brutális migránserőszak nyilvánosságra kerülése sem a „mértékadó” német sajtón múlott, ha egyes – később persze vizsgálat alá vont – rendőrök nem szivárogtatják ki, talán még ma sem tudnánk róla.

A valóságot hűen bemutató felvételek:

Ez pedig az AFP által retusált változat:

Forrás: Orientalista.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor