Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Ausztrália – Nincs megalkuvás

Ez a második alkalom, Julia Gillard ezt merte mondani!

Julia Gillard egy friss szellőhöz hasonlít, aki bátran és kitartással vezeti országát.
Az egész világnak ilyen vezetőkre van szüksége!!!

Miniszterelnök Julia Gillard – Ausztrália

Muszlimok, akik az iszlám saría törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát!
Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye.

Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: Támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket.

„A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK …fogadják ezt el, vagy távozzanak!

Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit, vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél.

A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.
Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv.
Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!!

Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.

Ha Istent nem tudják elfogadni, sértőnek érzik, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzanak azon, hogy a világ valamelyik más részében keressenek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része.
Mi el akarjuk fogadni az önök hitét és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy önök is fogadják el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt.

Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy önöknek is meg legyen minden lehetőségük arra, hogy élvezzenek itt mindent.
De ha nem tudják abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használják ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: ‘A TÁVOZÁS JOGÁT’.

Ha önök itt nem boldogok, akkor menjenek máshova. Mi nem kényszerítettük önöket arra, hogy idejőjjenek. Önök kérték, hogy idejöhessenek. Tehát fogadják el az országot, amely befogadta önöket!”

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor