Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Ki(é) a vérellátó ?

Cikkek 2020. febr. 22.

A magyar egészségügyet már a rendszerváltás óta próbálják szétverni az antimagyarok.

A Magyar Vérellátót meg a magyar vért is megpróbálták már elsikkasztani…

Sikeres és nyereséges gyógyszergyárainkat a rendszerváltással kivétel nélkül külföldi kifektetők kezére játszotta a máig bűntetlen politikai bűnbanda.
Molnár Lajos SzDSz-es egészségügyi minisztersége idegen kézre játszotta a nemzetstratégiai fontosságú Gödöllői Oltóanyaggyárunkat is… E miniszterség alatt az akkori piaci ár ötödéért játszották át az OVSz által begyűjtött vér(plazmá)t a külföldi kifektetőknek. Az elkövetők, a vérveszt(eget)ők – a magyar vér kiárusítói – azóta is szabadon járnak…

Most végre van egy tisztességes vezetője a Vérellátónak. Dicséret és köszönet jár Neki, nem rágalom !!!

Matusovits Andrea doktornőt személyesen ismerem. Gyermekkora óta. Évfolyamtársam volt az egyetemen, így a dolgos egyetemi években volt időm megismerni tiszta jellemét és példás hivatástudatát is. Az orvosi egyetemen bizony tanulni kellett, mert az nem firkászképző, ahol a szónak ne lenne felelőssége.

Nála lelkiismeretesebb doktornőt nemigen ismerek, a becsületességéhez pedig kétség nem fér ! Mindig kivette a részét a munkából alaposan, nem ritkán karitatívan, önként és fizetetlen, ragyogó hivatástudattal…  

Dr. Matusovits Andrea az Országos Vérellátó Szolgálat igazgatójaként is dolgozik már bő két esztendeje. Ez mindannyiunk számára megnyugtató lehet, hiszen így legalább a Vérellátónk biztonságban van. Dr. Matusovits Andrea erkölcsi tisztaságához pedig nem férhet kétség !

Ennek ellenére most éppen mint vérkereskedőt, vérsikkasztót vádolták meg.

Ebből is sejlik, hogy a mai „hírek”-nek nem sok közük van a valósághoz.

No meg az is, hogy ebben a „modern” világban, aki hangosabban ordít, annak „van igaza”. Olyan firkász vette most Őt a szájára, aki bizonyára a vérről is annyit tud, mint annak intézetéről, meg az orvostudományról, meg a rendszer multináci vérszívóiról…

De mi is a gond Dr. Matusovits Andreával ?! Nem több és nem kevesebb, mint hogy Ő Bayer Zsolt felesége. Hát ebben vétkes vagyok magam is, hiszen én mutattam be őket egymásnak… Nagyon nem szégyellem azért magamat, hiszen gűgyüként sikerrel hirdethetem, hogy azóta is szeretetben élnek… Lehet, hogy ez most az irígység tárgya ?!

No persze a fő felelős ebben is maga Bayer Zsolt, aki Őt feleségül kérte…

A politikai mocskolódás és Magyarország támadása azonban egyre durvább. Vannak egyre többen, akik aljas módon a családtagokat támadják, ha a kijelölt „politikai” áldozattal nem bírnak…

A Vérellátó Igazgatónőjének – az egyik legtisztábblelkű asszonynak, akit valaha ismertem – csak annyit üzenek e sorok által is: „Peregjen le róla ez a beteg rágalom ! Szálljon vissza annak átka az – egészségügyünk kifektetésében vétkes – antimagyar átkozódókra !”

Egy üzenet pedig szóljon minden épeszű magyarnak:

A minden józan alapot nélkülöző rágalmazó a rosszindulatú sajtóhadjáratával a magyar vérellátás, ezzel a magyar betegek biztonságát és életét veszélyezteti !

Hiszen a véradó kedv visszaesésével a rágalmazó – vér híján – magyar életeket veszélyeztet minden nap !

Magyarország nem eladó !

A kiárusítókat felelősségre kell vonni !

(Akármilyen érdekkör szolgálatában állnak is !!!)

Az elszámoltatás pedig már 30 éve várat magára…

Elszámoltatás nélkül nem lesz REND Magyarországon !

Kezdjük hát az elején ! És kerüljön minden bűnös sorra !!!

Az Ország kiárusítóinak, a nemzeti vagyon elsikkasztóinak, a hazaárulóknak pedig nem is hazai, hanem legalább szudáni bérbörtön dukál !!!
A magyar rabokat majd őrizhetik a magyarabok…
(Így legalább afrikai külkapcsolatainkat is fejleszthetjük, és az elkobzott tolvajvagyonokból a szegény országokat is sikeresen támogathatjuk…)

Dr. Szabó László

Családorvos

Ajánlott olvasmány e témában:

Bayerné titokban adta el multiknak az állami vérplazmát

Bayer Zsolt: Szervkereskedés (Magyar Nemzet)

Bayer Zsolt börtönnel fenyegeti újságírónkat – újabb részletek arról, kinek adta el Bayerné titokban a vérplazmát

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje