Scroll To Top
2020. Áldás hava (Július) 02.-a - Ottó neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

Rajk László Szakkollégium – a Kommunizmus Áldozatainak Napján

Cikkek 2020. feb. 25.

Megzavarták sajtótájékoztatónkat a Rajk László Szakkollégium diákjai (videó)

Pelikán elvtárssal üzent a Magyar Patrióták Közössége a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján: mielőbb meg kell válni a rákosista belügyminiszter, Rajk László és az ötvenes évek szellemi örökségétől. A Rajk László Szakkollégium előtt megtartott figyelemfelkeltő akciót azonban az intézmény néhány diákja megzavarta.

Az performanszot követő sajtótájékoztatón Hetzmann Róbert elnök elmondta: egyesületünk levélben kérte a szakkollégiumot fenntartó Budapesti Corvinus Egyetemet, hogy mielőbb váljanak meg Rajk László és az ötvenes évek szellemi örökségétől.

Az elnök a Patrióták egy éve indult, a kommunista utcanevek megváltoztatására irányuló kezdeményezésének állását is ismertette. A sajtótájékoztatón kiderült: 2019. február óta 773 közterülettel szemben léptünk fel a kormányhivatalok előtt, mostanáig azonban csak 35 önkényuralmi utca nevének cseréjét sikerült elérni.

A felemás eredményben nagy szerepe van annak, hogy a törvény az MTA hatáskörébe utalja annak eldöntését, hogy kik tekinthetők önkényuralmi személyeknek. Az Akadémia azonban számos vállalhatatlan személyt felmentett, sokakról egyszerűen nem hajlandó állást foglalni, ezért törvénymódosítást kezdeményeztünk a kormánynál, hogy ne a kettős mércét alkalmazó, baloldali elfogultsággal nem ok nélkül vádolható MTA véleménye döntsön a kérdésben.

Forrás: Megzavarták sajtótájékoztatónkat a Rajk László Szakkollégium diákjai (videó)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Hírek

Áldott e Föld
Áldott e Föld
2020 jún. 4.
Modern mese
Modern mese
2020 máj. 16.
Steve Cutts – Az ember
Steve Cutts – Az ember
2020 ápr. 22.

Kalendárium