Scroll To Top

Szeged, ahol ma a sikkasztást, a haverhízlalást
és hűtlen kezelést, a hagyománypusztítást „fejlesztés”-ként emlegetik...

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Kína adott mattot? Kína nagybevásárlást tart. Nem lisztből, nem cukorból, hanem részvényekből?

Cikkek 2020. márc. 27.

Méghozzá olyan részvényekből, ahol eddig nem ő volt a többségi tulajdonos. Eddig… Egy bizarr konteó jelent meg, szerintetek van benne valami?

Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél hogy minden leálljon, tönkremenjen, leértékelődjön – állítja egy írás a neten, mely a közösségi oldalakon is megjelent.

Mi nem szeretnénk egyik oldal mellett sem állást foglalni, mindenesetre a hideg logika mentén talán lehet némi igazság mag a leírtakban, olvassátok, és írjátok meg, kinek mi a véleménye?

Fantazmagórikus összeesküvés elmélet, vagy lehet benne valami?

Következzen hát az írás, mely bejárta a netet:

A vírus csak az eszköz. Remekül megtervezett, briliáns munka. Pont olyan, mint amilyennek lennie kell:

  • könnyen terjedő
  • enyhébb mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható
  • nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket
  • egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik
  • 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok „vezetőinek”.

Vérprofimunka, csodálatos, és azt mondják hogy a kínaiak denevért meg kígyót esznek és onnan jött át. Duma,duma,duma…

4000 éve esznek ilyesmit fene a gusztusukat de pont most kaptak el tőle valamit?

Milyen furcsa, hogy egyetlen tartományra korlátozódott a kínai elterjedés, kb annyian haltak meg 3 hónap alatt, mint egy nap közlekedési balsesetben. Bekalkulálták, járulékos veszteség. Hogy 3 nap alatt felépítettek egy kórházat?

Hogy?

Hát úgy, hogy elő volt készítve minden, valószínűleg az ellenszer is, ezt feltehetőleg mint hab a tortán, majd valamikor pár hónap múlva fogják még egy utolsó lehúzásként eladni a világnak.

Válság. Itt van.

Minden számolni tudó tapasztalt gazdasági szakember tudta, hogy jönni fog, de mikor? Várhattuk, találgathatunk, tologathatjuk ide oda a számokat, a legegyszerűbb megoldás, hogy ki kell robbantani!

Az gondoljuk a válságon csak bukni lehet? Nem annak aki előre megtervezi a forgatókönyvet lépésről lépésre, előre tőkét tartalékol, és a megfelelő pillanatban lecsap.

Egy vírussal, zseniális… eljátsszák, hogy itt a világvége, a csapból is ez folyik, napról napra több a fertőzött, ők lokalizálják, náluk előre felkészülten megy a szomorú színjáték, majd szétszórják a világban.

Jönnek a híradókban a számok, nő a pánik, felvásárlási láz zajlik, hisztérikus híradások bombáznak folyamatosan, lassan leáll minden, mindenkit érintő visszaesés minden szinten, a vécésnénitől kezdve a bankvezérig.

Zuhannak a részvényárfolyamok, cégek mennek csődbe, alkalmazottak kerülnek utcára vagy kényszerpihenőre, az emberek elégetik tartalékaikat, részvények ára a béka segge alatt, és ez volt a cél, ilyenkor lehet vásárolni, borzalmas mennyiségű anyagi javak cserélnek gazdát pár hét vagy hónap alatt, nevezhetjük a világ újrafelosztásának is.

Száz éve ezért világháborút robbantottak ki, ma elegánsan elintézik egy vírussal.

Nem a vírustól félek, de senki nem tudja meddig tart a karantén állapot, meddig bírják az emberek anyagilag, agyilag, mikor kezdik felszedni az utcakövet, fosztogatni a boltokat, bottal keresni a felelősöket.
Feltűnt-e valakinek, hogy a ” korona vírus ” járvány védőöltözete ( fehér overall, hátán kék csíkkal ) minden országban egyforma????

És azonnal abban tevékenykednek a ” járvány megelőzők “?

Életszerűtlen, hogy pillanatokon belül előkerülnek ezek az öltözékek……tán csak nem előre legyártották???? Ugye ha már globális ” járvány”, akkor milyen szép, ha mindenki egyforma védőöltözékben van?

Hangsúlyozzuk, ez csak egy a neten megjelent összeesküvés elmélet. Nem tudni, pontosan mi az igazság, vagy mennyi “legitimitás” van mögötte.

Ennek ellenére elgondolkodtató.

Forrás: Kína adott mattot? Kína nagybevásárlást tart. Nem lisztből, nem cukorból, hanem részvényekből?

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor