Scroll To Top

Szeged, ahol ma a sikkasztást, a haverhízlalást
és hűtlen kezelést, a hagyománypusztítást „fejlesztés”-ként emlegetik...

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Trianon-bomlasztás késedelemben…

Cikkek 2020. máj. 11.

Trianon terrora immáron szász esztendeje ül sötét gyalázatként rajtunk…
Iskolák bezárva, gyerekek otthon… Másfél millió (megszálló) oláh meg hazamenne… a maradék Csonkországon keresztül… karantén idején…
Hát legalább a wilsoni elvekkel, az önrendelkezés lehetőségével most illett volna visszakínálniuk Erdélyt! Ha nem tették, hát feltételül szabhattuk volna: Hazamehetnek. Rajtunk keresztül… Cserébe a magyar többségű települések meg hazajönnek! Végre…

Trianon börtönének bomlasztását végre meg kell kezdenünk !!!
Igen tanulságos hát minden magyarnak az alábbi összefoglaló! (Sz.)

Trianon bomlasztását már sokkal korábban is meg lehetett és kellett volna kezdeni!

Kun Miklós történésztől (Kun Béla unokája) tudjuk, hogy Hruscsov 1964. augusztusában Magyarországon járt és hazafelé menet Kádár még átkísérte őt Kárpátaljára is. Átérve a gúnyhatáron, Beregszászon a kivezényelt tömeg lelkesen fogadta őket. Az emberek lelkesedését látva, Hruscsov vélhetőleg már vodkás állapotban felvetette Kádárnak, hogy „János szavaztassuk meg a kárpátaljaikat, hogy nem akarnak-e ismét Magyarországhoz tartozni! Nem lehet kétséges a népszavazás eredménye, nekünk meg úgyis mindegy, hogy hová tartoznak.” Erre a felvetésre Kádár csak félszegen szabódott és ebben is maradt ez a hruscsovi ötlet. Aztán később sem lett fejleménye, hiszen ’64. novemberében Brezsnyevék már meg is puccsolták Hruscsovot (no nem Kárpátalja miatt, hanem már sokalták a sztálinizmus elleni fellépéseket).
1968. augusztusában, a csehszlovákiai szovjet megszállás idején is felvethette volna Kádár Brezsnyevnek, hogy a magyar részvételért cserébe kérjük legalább az I. Bécsi Döntés idején felszabadult felvidéki magyar területeinket. A gengszterváltásig ezt követően még eltelt bő 20 esztendő után már senki sem kérdőjelezhette volna meg ezen felvidéki területek hovatartozásának a jogosságát.
Aztán Raffay Ernőtől azt is tudjuk, hogy már a gengszterváltás után, az ezernyi sebből vérző, alakuló Ukrajna elnöke, Kravcsuk is felvetette, hogy átengednék a szegény Kárpátalját Magyarországnak, mert azzal nekik csak gondjaik vannak. Jeszenszky Géza akkori „magyar” külügyminiszter nem élt ezzel a lehetőséggel, sőt még a hazaárulással egyenlő ukrán-magyar alapszerződést is megkötötték. (Csurka emiatt lépett ki az MDF-ből.)
A fenti három példa is mutatja, hogy mikor és milyen alkalmakat szalasztott el a magyar vezetés, hogy legalább egy, a legelső téglát kirúgja Trianon falából.
Egy újabb és remélhetőleg bekövetkező újabb Trianon falrugdosást már Trump és Putyin együttes támogatásával, aktív segítségével kell végrehajtanunk!

Édes Erdély Édes
Erdély

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor