Scroll To Top
2020. Nap hava (Június) 04.-e - Bulcsú, Kerény neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás!
A bűnpártoló politikusoknak börtönben a helyük !

Szeged a halott Város

Fóka-móka a Vadasparkban

Rendezvények 2013. Már. 21.

Március 23-án, szombaton 10.00-tól Fóka-móka címmel szórakoztató programra, látványos állatetetésekre  a Szegedi Vadasparkba invitáljuk a családokat, baráti társaságokat. A nap legfontosabb eseménye, hogy 11 órakor Dr. Solymos László, Szeged Megyei Jogú Város alpolgármestere, Istókovics Zoltán, a Szegedi Vízmű ZRT. vezérigazgatója és Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hivatalosan megnyitja az idei év egyik leglátványosabb bemutatóját, a borjúfókák otthonát. Ezt követi az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola Fóka-móka jelenete, majd kihirdetjük a „Fókák világa” címmel általános iskolásoknak kiírt képzőművészeti pályázat eredményét, s adjuk át a legjobbaknak a Szegedi Vadaspark és a Szegedi REGIO Játék áruház díjait. Az alkotásokból összeállított kiállítás az Oktatóközpontban lesz látható.

10 és 17 óra között a Waldorf Iskola tanárai és szülői közreműködésével több helyszínes, izgalmas, gyermekeknek szóló játékos vetélkedő keretében „kisfókákat” avatunk, ahol a mókában résztvevő nebulók arcát előbb kifestjük, majd következik az „úszó” és „hal”evő verseny, végül pedig a hangos fókaüdvözlés.

A Játékdzsungel és a REGIO Játék játszóházi programjába egész nap folyamatosan, az állatetetésekkel és ismeretterjesztő kiselőadásokkal tarkított, idén tavasszal újraindult Zoo Típusú Találkozások programokba pedig délelőtt és délután a meghirdetett időpontokban lehet majd csatlakozni. A rendezvény média támogatója a Rádió88. Fóka-totó és más szórakoztató játékkal kapcsolódik a nap eseményeihez.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Hírek

Modern mese
Modern mese
2020 máj. 16.
Azon gondolkodom, hogy…
Azon gondolkodom, hogy…
2020 ápr. 14.

Ének Arany Jánosról

2020 ápr. 13.
Ének Arany Jánosról
Locsolóvers 2020
2020 ápr. 13.

Kalendárium