Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Láthatatlan irányítónk – Az emberi testmező

Rendezvények 2016. szept. 06.

Szegedi Közéleti Kávéház

2016. szeptember 09. péntek 18.00 óra

6721 Szeged, Felső Tisza-part 2., IH Rendezvényközpont

Az ember működésének

láthatatlan irányítója – az emberi testmező

A NES terápia a XXI. század holisztikus terápiás rendszere. A testünkben lévő és körülölelő mezőkben ott rejlik minden ami velünk kapcsolatos.

Válaszai hatnak test- lélek-szellem szinten, segítenek a minket érő környezeti stressz oldásában.

Beszélgetőtárs : Bognár Éva

NES terapeuta

Háziasszony: Princzkati

A betegség többnyire egy nem megfelelő, elakadt energia materializációja, ami lélek szinten kezdődik a helytelen érzelmek és gondolatok által. Amint a gondolkodás és érzelmi mintázat a megfelelő mederbe terelődik, a betegség jó eséllyel eltűnik.

A NES terápia alapja a kínai medicina és a kvantumfizika. Az ember megközelítését a szakrális geometriától kezdi – a szellem szintjétől a test felé haladva. Tóth Zsolt kutató fizikus könyvében ezt így fogalmazza meg:

 

A valóságot ugyanis a szokások adják, vagyis azok az eljárások, algoritmusok, amit folyton ismételgetünk. Vagyis a szokások kialakítása az az öntükröző módszer, ami a fraktál világunkat jelenti. A fraktál algoritmusának az ismétlései, a szokásoknak a megváltoztatása a súlypontot eltolja.” (Tóth Zsolt: Az emberiség eszmélése)

 

Mindez hétköznapibb nyelven:

valóságunkat, létünket, boldogságunkat avagy boldogtalanságunkat, egészségünket a napi tevékenységeink, gondolataink, érzelmeink (vagyis fraktál mintázataink) ismételgetései hozzák létre!

Ha szokásainkat, érzelmi mintázatainkat, hiedelmeinket tudatosan és kitartóan megváltoztatjuk, komoly esélyünk van arra, hogy javítsunk egészségünkön, életminőségünkön……a többit személyesen…

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor