Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Munkácsy-tárlat 350 forintért az SZTE-s napon

Szögedi hírek 2012. okt. 03.

Ismét SZTE-s napot tartanak a Móra-múzeumban: ezúttal a Munkácsy-kiállítást tekinthetik meg rendkívüli kedvezménnyel a Szegedi Tudományegyetem hallgatói október 4-én. Pákh Imre gyűjtő szerint körülbelül 350 Munkácsy-kép lappanghat a világon, ezért a belépőjegy 350 forintba kerül majd.

Az egyetemisták a lappangó lehetőségek legsikeresebb felfedezői, ezért nekik hirdet újabb kihasználásra váró alkalmat a Móra Ferenc Múzeum. A tavalyi „csontvárys” SZTE-s nap sikerén felbuzdulva idén is egyetemista napot tartanak: az érvényes SZTE-s diákigazolvánnyal érkező hallgatók komoly kedvezménnyel nézhetik meg Munkácsy Mihály emblematikus alkotásait október 4-én egész nap.

A 350 forintos belépődíjat Pákh Imre, Amerikában élő, magyar származású gyűjtő véleménye alapján határozták meg. Pákh szerint ugyanis akár 350, eddig ismeretlen Munkácsy-alkotás is lappanghat a világon – az SZTE-s nap tehát egy olyan lappangó lehetőség, mellyel az egyetemistáknak mindenképpen érdemes élniük.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor