Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

168-as hétvége a Munkácsy-tárlaton – Aki már látta, azt is újra várják

Rendkívüli lehetőséggel várja látogatóit a Munkácsy-kiállítás: december 8-án és 9-én egész nap 168 forintért tekinthetik meg a tárlatot az érdeklődők a festőzseni születésének 168. évfordulója alkalmából a Móra-múzeumban.

Kihagyhatatlan lehetőséget kínál advent második hétvégéjén a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy szerelmeseinek: a zárás utolsó előtti hétvégéjén erőteljesen csökkentett, 168 forintos jegyárért tekinthető meg a Munkácsy-kiállítás.

A festőóriás születésének 168. évfordulója alkalmából kialakított jegyárral a múzeum lehetőséget kíván adni, hogy bárki elbúcsúzhasson a kivételes tárlat lenyűgöző alkotásaitól. Az alacsony belépődíjjal azokat is várják, akik már korábban látták a kiállítást, de újból szeretnék megtekinteni a rendkívüli műveket, hiszen a nyitás óta hat festménnyel bővült a tárlat.

Az újonnan érkezett képek között találjuk a Krisztus-trilógia két redukcióját, a közadakozásból megvásárolt békéscsabai Kis Jeanne-t, valamint három frissen előkerült alkotást is. Az érdeklődők az egyik miniatűr festményen felfedezhetik Munkácsy ujjlenyomatát, valamint megcsodálhatják eredeti festőállványát is.

A kivételes napokon, december 8-án és 9-én a Móra-múzeum 10 és 18 óra között várja látogatóit.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor