Scroll To Top
2020. Nap hava (Június) 06.-a - Norbert neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Nem kérünk a fasiszlám terrorból!
Már kaptunk belőle 150 év kóstolót!
Azóta is csonkák és nyomorultak vagyunk...

Szeged a halott Város

A víz világnapja – A kulisszák mögé is benézhetnek a látogatók az Anna- fürdőben

Szögedi hírek 2013. Már. 20.

Az előzetesen regisztráló gyerekek és diákcsoportok a kulisszák mögé is bepillanthatnak egyes fürdőkben a víz világnapja alkalmából rendezett programokon: megnézhetik például, hogyan működik a medencék tisztítóberendezése, máshol pedig megtekinthetik azokat a gépeket, amelyek az élménymedencékben a hullámokat gerjesztik.

Több mint harminc magyarországi fürdő várja azoknak az iskoláscsoportoknak, diákoknak a jelentkezését, akik a víz világnapján többet szeretnének tudni Magyarország vizeiről, fürdőzési szokásairól. A nyitott napokon egyes fürdőkbe ingyenesen, másokba kedvezményes jegyekkel lehet belépni – közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.
  Az algyői Borbála Fürdő, a Fabó Éva Sportuszoda és a Sárvári Gyógyfürdő is vezetett túrákkal várja a diákokat, akik beléphetnek a gépházba, a medencék alatti területekre is.


    A szegedi Anna Fürdőben március 21-én a gyerekek vezetett séta során megtekinthetik az 1896-ban épült műemlék fürdőt, megkóstolhatják az 1927-ben feltárt Anna gyógyvizet és képekkel illusztrált előadást hallgathatnak meg az egészséges fürdőzésről.
A helyi programokról aktuális információk a www.vizvilagnap.hu központi honlapon és a fürdők saját honlapjain érhetők el.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium