Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

Interaktív tájékoztatórendszer készült a Szegedi Vadaspark látogatói számára

Szögedi hírek 2013. aug. 10.

Vahl Rezső, a rendszert kidolgozó Titan Project’s House Kft. ügyvezetője a 185 millió forintos uniós támogatást elnyert projektet bemutató csütörtöki tájékoztatón elmondta, hogy az Európában egyedülálló megoldásnak köszönhetően a látogatók a Szegedi Vadaspark eddiginél érdekesebb arcát ismerhetik meg.
A vendégek az állatkert kapujában egy táblagépet a kezükbe fogva barangolhatják be a Szegedi Vadaspark több mint 45 hektáros területét. A mobileszközzel fényképeket készíthetnek, amelyeket azonnal feltölthetnek a közösségi hálózatokra, térkép és állatkereső segíti a tájékozódásukat. A táblagépnek a valós környezetet mutató képernyőjére felkerülnek az eligazodást segítő animációk, egy-egy kifutó közelébe érve pedig rengeteg információ, fotó és mozgókép jelenik meg az adott fajról.
A tájékoztatórendszer előre meghatározott túrákat is kínál a vendégeknek, a rövidebbik tizenöt, a hosszabbik huszonöt fajt mutat be részletesen. A programhoz kapcsolódó játékok pedig szórakoztató formában segítik az egyes állatokhoz, a természethez vagy a környezetvédelemhez kapcsolódó ismeretek elsajátítását.
A projekt részeként a Zsiráfház épületével szemben egy szabadtéri játszótér is épült.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor