Scroll To Top

A szegedi „üvegzsebes” balvezetés
12 évi „tiszta” mérlege 30 milliárd forintos hiány!
(A többi veszteséget még rejti a szoci szutyok...)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Bohács Zsolt: a szocialisták nem támogatják a rezsicsökkentést

Toronyaljasok 2013. ápr. 26.

Egyértelműen kiderült, a szocialisták sem országosan, sem Szegeden nem támogatják a rezsicsökkentést – jelentette ki Bohács Zsolt országgyűlési képviselő, a Fidesz szegedi közgyűlési frakciójának vezetője pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

A gáz, a villamos energia és a távhő árának a kormány által megvalósított csökkentése egyértelműen kedvező a lakosság számára – mondta a politikus a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.
Közölte, a háztartások számára ez éves szinten 90-100 ezer forintos megtakarítást jelent.
Az emberek további rezsicsökkentésre számíthatnak, a kormány mérsékli a kéményseprés, az ivóvíz és a szemétszállítás díját – tudatta Bohács Zsolt.
Velő Miklós, a Fidelitas Csongrád megyei elnöke azt mondta, a szocialistáknak az élelmiszerek áfájának csökkentése érdekében indított kezdeményezése csupán figyelemelterelés. Az MSZP már próbálkozott ezzel, de az áfacsökkentés haszna a kereskedőknél landolt, és az állam bevétele is csökkent – tette hozzá.
A politikus közölte, arra kérik szeged szocialista polgármesterét, Botka Lászlót “álljon át a szegedi családok oldalára és támogassa a rezsicsökkentést”.

(MTI)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor