Scroll To Top

A magyarság elnyomatásának legfőbb oka a gyáva magyar ! (Sz.)

Végre – a kormány nem kívánja a lezárások politikáját folytatni !

Másfél év vírushiszti nyomán – úgy tűnik – végre jó úton járunk…

Gulyás Gergely miniszterünk ma bejelentette: A kormány nem gondolkodik lezárásokban.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője

Gulyás Gergely szerint a kormány nem kívánja a LEZÁRÁSOK politikáját folytatni.

Ez igazán nagyszerű ! Végre !!!

Ez a vírushiszti folyamán az eddigi legjobb kormányzati döntés.
Reméljük, most már Magyarország nem is tér le Siker útjáról…

Mint már hírleltem éppen fél esztendővel ezelőtt: Dr. Jay Bhattacharya, a Stanford Egyetem orvosprofesszora szerint “A lezárás a legnagyobb népegészségügyi hiba volt a történelemben…” 

Bár a technokrata cenzorátus letörölte, vagy letöröltette Florida (amerikai állam) hivatalban lévő kormányzójának hivatali szakmai megbeszélését és vélemény cseréjét a legjelentősebb egyetemek járványtani szakértőivel a YouTube-ról! Mi akkor is, most is hitelesen közöljük :

FLORIDA KORMÁNYZÓJA DESANTIS HARVARD, STANFORD ÉS OXFORD EGYETEMEINEK SZAKÉRTŐIVEL A LEZÁRÁSOK KÁRTÉKONYSÁGÁRÓL! < Katt ide !!!

Gulyás Gergely ma kiemelte: a kabinet nem gondolkodik LEZÁRÁSOKban. A tárcavezető hangsúlyozta, valószínűleg nőni fognak az esetszámok, de jóval kevesebben kerülnek majd kórházba, mint korábban. Gulyás Gergely ismertette: még 400 ezer 60 év feletti nem oltotta be magát, ezért arra kérik őket, hogy ezt tegyék meg. A miniszter hozzátette: elegendő vakcina áll rendelkezésre, és a 12 év alattiaknak ajánlott Pfizer-oltásokból is rendelni fog Magyarország. – Ez persze brutális baklövés !!! Gyerekeket nem szabad génpancsokkal oltani !!! (Másokat sem.) Gyerekeknek, ha valamit, hát csakis az eggyetlen nálunk elérhető valódi védőoltást szabad adni. Mivel magyar még nincsen, így a kínait…

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője arról is beszélt, hogy Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb és legszabadabb országa.
Mindig is kedvetem Gergelyünket. Ezt a mondását természetesen osztom. Éltem a brit „véleményszabadság” fogságában… Ott, ahol a fehér ember ma szólni nem mer a buzulmán terror árnyékában meg a feketék drogháborúiban… Britanniában. Engem is kifosztottak 10 év lelkiismeretes kemény munka után, abban az országban, ahol minden feka ingyen kap házat a hozzám hasonló „bevándorló” adófizetők pénzéből…
Sose kértem tőlük állampolgárságot, hiszen nekem van Hazám. Csak dolgoztam helyettük… a lustáik helyett… Hálából lenyúltak 40 millióval !!! (Egy ház árával) Ilyen itthon nem történik senkivel, mert „Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb és legszabadabb országa.”
Mint mondott erről egymástól függetlenül több (fehér) brit cimborám ?!
Ilyet egy feketével soha nem mernének megtenni !!!
Na hol is van ma rasszizmus ?!

Örüljünk hát szabad Országunknak !!!
Annak a jelentgetős kóser komcsi karikónak az oltását meg ne erőltessük !!!
Nem tesz jót… a fölnőtteknek se… nem hogy a gyerekeknek !!!

Maradjunk meg a tudomány talaján !!!

AKI KOVIDOS VOLT – VALÓSZÍNŰLEG EGY ÉLETRE VÉDETT LETT!

Ajánlott olvasmánymég: SAN FRANCISCO KÖVETELI AZ ISKOLÁK ÚJRANYITÁSÁT A GYERMEKÖNGYILKOSSÁGOK SZÁMÁNAK MEGFÉKEZÉSÉRE

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje