Scroll To Top

„Most jer : bölcs eleink hamvait tiszteljed,
Virágot szórj rájuk! - Tettüket kövessed !” (Vedres István)

Honi hulladétel – adóztatva vagy támogatva?

Cikkek, Hírek, Hírháttér 2012. márc. 23.

A hulladétel (angolul „junkfood”) beteg modern korunk terméke. Ami mérget el tudnak nekünk adni a nyugat és kelet leggonoszabb bűnözői, azt meg is teszik! Büntetlenül. Étel címén le is nyeletik földúsítva – további egészségkárokat okozó – ízfokozóikkal.

Nem könnyen érthető a degeszre hízott mérgező multi támogatása egy egészen épeszűnek tűnő termékdíj-rendszer fölvázolása után. A VASTAGBŐR értesülése szerint Hamburgeradó helyett mekitámogatás van megvalósulóban. Az internáci McDonald’s nem szorul magyar állami támogatásra. Ellenben annál inkább szorulna tisztes adóz(hat)ásra. Lázár János azt ígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza majd meg. Éppen erre várunk! Az internáci multik most végre befizethetik az elmúlt évtizedekben elspórolt adóikat is! Bizonyára általuk is szeretett Hazánk épülésére.
Az angol British Medical Journal tanulmánya szerint az EU-ban csonka-Magyarországon a legnagyobb a multik által forgalmazott ételekben a gyilkos transz-zsírsavak mennyisége. Nosza neki, rákosodjon a magyar! De ez ugyan kinek is az érdeke?! Hümm…
Talán sokaknak meglepő ugyan, de létezik egyébként egészséges gyorsétkeztetés is. Ilyen pl a hagyományosan angol „fish and chips” (rántott tőkehal és sült burgonya) kínálata is. Nem kötelező, hogy a „gyorsétel” mérgező és rákkeltő legyen, ez csak nálunk roncsországban lett „természetes”. Létezik persze ígéretes, remek példa ébredő csonkországunkban is. Ilyen pl. a Nomádétel kínálata. Ajánlott: http://nomadetel.hu/

Egészséges ízelítő: << „Azok vagyunk, amit megeszünk!” A NomádÉtel beszállítói őstermelők, minőségi termékeket gyártó magyar cégek – így mesterséges adalékok, színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nem kerülnek ételeinkbe – ellenben teljes kiőrlésű liszt, bio alapanyagok, köles, hajdina, és juhtúró igen. Az egészséges táplálkozás szempontjából a legfontosabb a természetesség. A húsokat, zsírokat mellőzni kívánó, vagy kifejezetten vegetáriánus vendégeink számára is sokféle étket és 100%-os natúrlevet kínálunk, így mindenki kiválaszthatja, hogy a természetességen belül számára mi a legjobb táplálék. >>

Valódi, vagy hulladétel – Ön dönt!

Dr Sz L

De lássuk csak, hogyan is lesz a

Hamburgeradó helyett mekitámogatás

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Ady szavaival élünk és túlélünk:

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Ady Endre 1908-ban, 31 évesen (Székely Aladár felvételén)