Scroll To Top

A magyarellenes terror legfőbb oka a meggyávult magyar ! (Sz.)

Öregecskedő-e az ember, ha 62 éves?

62 évesen az ember – némi karbantartással – akár még fiatalosnak is megmaradhat, de gondolkodó ember nemritkán e korban lehet a szellemi csúcson. Érthetetlen hát egyetemek elöljáróit, kórházak vezetőit – gyakan tapasztalt főorvosokat – eltakarítani, miközben a csonka-magyarság egyre inkább elöregedő népesség. Csak örülhetnénk, hogy tapasztalt öregjeink még húzzák az igát…
Na meg hogy politikai alapon? – Hát a komenistákat – ez előző rendszer, a 45 éves Vörös Terror bukott vezetőit – éppen 22 esztendeje kellett volna eltakarítani. A választásoktól (szavazástól) és választhatóságtól eltiltani az állítólagos „rendszerváltáskor”. Ehelyett most tele van velük a közélet, a parlament és a leggazdagabb csonkamagyarok jegyzéke is. Az általuk (ma is) sanyargatottak meg szépen kitántorognak nyugatra… Többen is, mint 56-ban…
Egyre fogy a magyar nép, egyre fogy a magyar erő…
Hát lehet ezt ennyire rosszul csinálni, csak úgy passzióból?
Nem! Ezt a bábjátékot bizony nagyon jól szervezett, forgatókönyv alapján mozgatják…

Szokatlanul értelmes lépést tett azonban most a gyurcsótány-párt. Meglehet persze, hogy csak öreg pártos atyafiaik közös-önös érdekében, de… Kiállt a 62 évesek (az öregecskedők), meg a még annál is öregebbek mellett, helyesebben szólva tükröt tartott a róluk szavazó „örege(cskedő)knek”. Azt már régóta tudjuk, hogy „akinek meg öregecskedő felesége van, az fiatalabbat akar”, meg azt is tudjuk, hogy… „Persze, hogy megérdemelné!”

De mit is kezdjünk öregecskedő közszereplőinkkel? Megérdemelnénk akár fiatalabbakat is?
No és ugyan hol is kezdődik az öregecskedés?
Volt KISZ-titkáraink – a kommunista ifjak – vajon még mindig ifjak, fiatalok? Talán már ők is vészesen öregecskednek?

Ha 62 évesen öreg az ember kórházigazgatónak, hát hogyan lehet még alkalmas országgyűlési képviselőnek? Természetesen kormányunk egyik alapföladata lenne (lett volna) a gyurcsótány-párt nemzetvesztő tagjainak elszámoltatása. Ezt azonban nem tették meg. Máig sem. Így hát azoknak meg kinyílt a csípájuk. És pampognak is szorgalmasan. Közpénzen. Ha bűnözők, ha nem, most mindenesetre értelmes lépésre vetemedtek – ilyen nekik kormányon nemigen sikerült -, így a hangjukat is hallatjuk most, mert elfogultak mi bizony – Szegedemen – nem vagyunk:

Lemondatná a 62 év feletti kormánypárti képviselőket a DK

    Budapest, 2012. július 12., csütörtök – Lemondó nyilatkozatokat helyezett a 62 évnél idősebb kormánypárti képviselők parlamenti asztalaira a Demokratikus Koalíció (DK) csütörtökön, az Országgyűlés ülésének kora délutáni szünetében.

    Molnár Csaba, az ellenzéki párt alelnöke újságíróknak nyilatkozva ezt azzal indokolta, hogy így megvalósulhat Orbán Viktor miniszterelnök szándéka, vagyis, hogy minden közszolgálatban dolgozónak nyugdíjba kell vonulnia a korhatár elérése után. A DK az ellenzéki képviselőket nem kéri lemondásra, mert ők ezt ellenzik, az erről szóló törvényeket pedig nem támogatták – fűzte hozzá     Kiemelte: nem értenek egyet azzal, hogy 62 évesen nyugdíjba kényszerítik a bírákat, a kórházigazgatókat, vagy az egyetemek vezetőit, de úgy gondolják, azoknak, akik ezt megszavazták erkölcsi kötelességük elhagyni az Országgyűlést.     Tájékoztatása szerint mindez összesen harminc képviselőt érintene a Fidesz-KDNP-ből. Mint mondta, a kormánypárti képviselők „magas szintű erkölcsiségről” tennének tanúbizonyságot, ha aláírnák a dokumentumot, míg ha ezt nem teszik meg, akkor a kormányfővel helyezik szembe magukat. Az ellenzéki párt Babák Mihály, Básthy Tamás, Csóti György, Fónagy János, Hoffmann Rózsa, Horváth János, Kerényi János, Lanczendorfer Erzsébet, Latorcai János, Lukács Tamás, Mátrai Márta, Nagy Kálmán, Rubovszky György, Salamon László, Szalay Péter, Turi-Kovács Béla, Firtl Mátyás, Harrach Péter, Herman István Ervin, Hoffman Pál, Hollósi Antal Gábor, Jakab István, Karvalics Ottó János, Kontur Pál, Lezsák Sándor, Obreczán Ferenc, Pichler Imre, Iván László, Varga László és Wittner Mária asztalára helyezett lemondó nyilatkozatot.

(MTI)

Ha valakinek, hát Wittner Máriának bizony a parlamentben ott a helye, hogy maradjon vele legalább néhány őszinte hang a nemzetvesztő közegben. Hozzáértő, „szakértő” magyar elitről amúgy sem beszélhetünk. Legfeljebb csak álmodhatunk!

Ajánlott olvasmány: Elitünk afrikai szintű…  < Katt ide!

…És hogyan is vitathatná el bárki, hogy az újgazdag neobolsi-farizeus fröcsögésben üdítő hangulat volt a szebb időket is látott 92 esztendős, rendkívüli tapasztalatú korelnök minden fölszólalása, minden emlékeztető szava egy valaha volt magyar országra?


Varga László (Budapest, 1910. december 18. – Budapest, 2003. május 17.) magyar politikus, ügyvéd, író. 1947 és 1948 között a Demokrata Néppárt jelöltjeként. A nyugati magyar emigráció egyik vezető képviselője volt. 1953-ban a Szabad Magyar Jogászok Világszövetségének egyik alapítója lett, melynek 1956-tól 1990-ig elnöke is volt. 1985-ben az Európai Rab Nemzetek Szövetségének elnökévé választották.
1994-től 1997-ig a Kereszténydemokrata Néppárt, végül 1997-től haláláig (a Kereszténydemokrata Néppárt tagjaként) a Fidesz jelöltjeként országgyűlési képviselő.

1994 és 2003 között az Országgyűlés korelnöke. 2002 és 2003 között a KDNP elnöke.

Dr Sz L

Ajánlott film magyaroknak magyarul:

Bár ma ilyen Képviselőink lennének! Még ha már-már öregecskedőek is…

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje