Scroll To Top

A magyarellenes terror legfőbb oka a meggyávult magyar ! (Sz.)

Ötezren szavaznának Londonban

Ötezer szavazó vajon sok vagy kevés?

Egy nagyobbacska magyar faluban, vagy a belőle lett kisvárosban igen szép szám (lenne)!
De London a harmadik legnagyobb magyar lakosságú város! Igen, nem tévedés, Budapest és Debrecen után – Szeged népességét is megelőzve – a legnagyobb számú magyarság ma itt lakik.
A kétszázezer magyarból pedig csak ötezer megy el szavazni!
Ez éppen 2,5%-os átszavazottság! De a legdurvább közelítéssel is (az előrejelzések szerint) a londoni magyarok kevesebb, mint 3%-a szavaz majd…
Ez nagy siker minden antimagyarnak, aki a kitántorgottak kitántorgatásán és kirekesztésén dolgozott!

A Magyarország külképviseletein szavazók közel húsz százaléka Londonban szeretné leadni voksát, olyan „sokan” lesznek, hogy egy „kulturális otthonban” külön helyiséget nyitnak nekik. Képzeljük el némelyik közel kétszázezres városunkat, – Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs – ahol egy, vagyis egyetlen egy művházban lehet majd szavazni!
Angliában másutt – ahol szerte még majd másik kétszázezer magyar él – lehetőségük sincsen szavazni. Nem nyitnak erre művházat még a többmilliós nagyvárosokban sem. Londonba utazni pedig igen drága, még tömegközlekedéssel is!

Négy éve az országgyűlési választások első fordulójában 8807 választópolgár szerepelt a külképviseleti névjegyzéken, most azonban csak Londonban és Münchenben lehet összesen ennyi szavazó. Londonban  a szombat 16 órai adatok szerint 4996-an jelentkeztek a voksolásra, a Nemzeti Választási Iroda intézkedett, hogy a magyar külképviseleten kívül más helyiséget is megnyissanak a választópolgároknak. Egy kulturális otthont vesznek majd igénybe a szavazás lebonyolítására.

A bajor fővárosban, Münchenben a névjegyzékbe 2922-en jelentkeztek, ezért itt egy fűthető sátrat bérelnek és állítanak fel a külképviselet udvarán, ott tartják majd a szavazást, ahogyan a svájci fővárosban, Bernben is, ahol 1308 szavazóra lehet számítani. A külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnákat a külképviseleteken nem bontják fel, hanem Magyarországra szállítják, és – ahogy ígérik – a voksokat bekeverik a választókerületek egyik urnájába.

A végeredmény: Elenyésző számban szavaznak a kitántorgatott magyarok.
Így kimondható: A kirekesztett magyarok a szavazásból is kirekesztetnek…

Ahogy deform-korunk gyurcsótánya mondotta: „El lehet innen menni!”

Ha másban nem is, hát ebben sokan hallgattak őszinte szavára...

Dr. Sz. L.

Aki nem hiszi, járjon utána! Íme:

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor