Scroll To Top

„Ébredj, hazám, mert ha most nem ébredsz,
Soha többé nem lesz ébredésed…” ( Petőfi – A Nemzethez )

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Muszlim erkölcsjárőrörők zaklatják a londoniakat

Muszlim „erkölcsjárőrök” zaklatják a szerintük nem megfelelő öltözetű vagy alkoholt fogyasztó londoniakat a brit főváros egyes negyedeiben. A panaszok miatt a Scotland Yard erősítette jelenlétét az érintett városrészekben.

A The Sunday Times című tekintélyes vasárnapi konzervatív brit lap beszámolója szerint a londoni iszlám közösség szélsőséges tagjai „Muszlim Járőr” néven alakítottak csoportokat London zömmel muszlim bevándorlók lakta negyedeinek „megvédése” céljából. A lap által látott videofelvételek egyikén a „járőrözők” kiragadnak egy sörösdobozt egy fiatalember kezéből az utcán, figyelmeztetve az illetőt, hogy muszlim negyedben jár, ahol tilos az alkoholfogyasztás. Egy másik férfit arra kényszerítettek, hogy öntse ki a kezében lévő sörösdoboz tartalmát, és közölték vele, hogy az alkohol „maga a gonosz”.

Ugyancsak látszik a felvételeken, amint az egyik „járőr” a nyílt utcán szidalmazni kezd egy fehér brit nőt, amiért az miniszoknyában, barátjával kézen fogva sétált. A YouTube videómegosztó portálra felkerült képsorok felirata „önbecsülés nélküli pucér állatoknak” nevezi az így öltözködő nőket, és tudatja, hogy a csoport mindent megtesz a nem megfelelőnek tartott női öltözködés, valamint az alkoholfogyasztás betiltásáért.

Az iszlám törvény a jövő?

A „Muszlim Járőr” külön csatornát is létrehozott a YouTube videomegosztó portálon, amelyen a „Saria: az Egyesült Királyság jövője” jelszó volt olvasható, utalva a szigorú iszlám törvénykezésre. A csatornára feltöltött videókat a YouTube mindazonáltal törölte, mert a tartalmak sértették a portál által a zaklatás és a fenyegetés tilalmára érvényben tartott szabályokat – írta a The Sunday Times. A lap szerint a fanatikusok – akik közül sokan az egyik legszélsőségesebb nagy-britanniai iszlám csoport, a 2001-ben betiltott el-Muhadzsirun valamelyik utódszervezetének a tagjai – festékszórókkal rendszeresen lefestik a melltartókat és egyéb női alsóneműket reklámozó közterületi plakátokat is, „gusztustalan nyilvános pornográfiának” nevezve az ilyen hirdetéseket.

A Scotland Yard szóvivője közölte, hogy az érintett londoni negyedekben járőröző rendőri egységek létszámát megemelték a hasonló cselekmények elkövetőinek kiszűrése és a helyi lakosság megnyugtatása végett.

 Britannia elenyésző demokráciája

(forrás: http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/Society/article1198014.ece

MTI)

A világ változó demográfiája (Keresztény fölhívás 2008-ból)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor