Scroll To Top

A kultúra várost fejleszt.
Ami Pesten a Romkocsma,
az Szegeden a Romkultúra. (V.L.)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

„Zsiráfnyakú” egyetemista nap a szegedi múzeumokban

Hírek 2015. okt. 23.

Őszi egyetemista napot tartanak a szegedi múzeumokban: október 27-én, kedden egy zsiráfnyak hosszáért, 240 forintért nézhetik meg a hallgatók a Móra Ferenc Múzeumot, a Kass Galériát és a Fekete házat. A kedvezmény mellett ajándék tárlatvezetések is várják az egyetemistákat.

 

Egy zsiráfnyak hosszáért lehet kiállításokat nézni Szegeden október 27-én, kedden: az egyetemistákat várja ezzel a különleges eseménnyel a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria. Az őszi egyetemista nap keretében 240 forintért válthatnak belépőt az érvényes diákigazolvánnyal érkező hallgatók – pont annyiért, amilyen hosszú egy zsiráf nyaka.

 

A résztvevőket a Móra-múzeumban az Afrika-kiállítás várja, ahol két zsiráf is látható, e mellett izgalmas kalandokat ígér a kis herceg-tárlat is. A Fekete házban Karinthy Frigyes és az enteriőr kiállítás, a Kass Galériában pedig az Aba-Novák és a Kass János tárlatok látogathatóak kedvezményesen 10 és 18 óra között. Emellett ajándék tárlatvezetésekbe is bekapcsolódhatnak az egyetemisták a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban, a tárlatvezetések részletes beosztása a Móra-múzeum honlapján olvasható.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor