Scroll To Top
2021. Ígéret hava (Május) 14.-e - Bonifác, Gyöngyi neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll!

Szeged a halott Város

Rekordot döntött a szegedi ősember-kiállítás – Akciós hétvége a Móra-múzeumban

kiállítások 2013. okt. 16.

Átlépte a 30 ezres látogatottságot a Móra Ferenc Múzeum „Egyszer volt… az ősember” című kiállítása- ezzel minden idők leglátogatottabb természettudományos időszaki kiállítása lett a szegedi Kultúrpalotában. A tárlat október 27-én zár, az október 19-20-i hétvégén pedig kiemelt kedvezménnyel várják a látogatókat: szombaton és vasárnap 200 forintért látogatható a kiállítás.

A legsikeresebb természettudományos időszaki kiállítás lett a szegedi ősember-tárlat a Móra Ferenc Múzeumban: a kiállítást már több mint harmincezren látták. Frédi és Béni kőkorszaki kocsija, az őskőkori barlangfolyosó, az interaktív állatvadászat és a barlangi feltárás tízezreket vonzott a kiállítóterembe az elmúlt öt hónapban. A tárlat ez idő alatt a látogatók kedvencévé vált: nem csak a gyermekeket, hanem szüleiket is elvarázsolta az ősemberek titokzatos világa.

A tárlat október 27-ig látható, a zárást megelőző héten pedig egy kedvezményes hétvégét is meghirdet a szegedi Kultúrpalota: október 19-én és 20-án egész nap 200 forintért látogatható az ősember-kiállítás. A múzeum célja, hogy azokat is beinvitálják, akik eddig nem jutottak el a különleges tárlatra. Az alacsony belépődíjjal pedig azokat is várják, akik korábban már látták a kiállítást, de szeretnének még egyszer részesülni az ősember-élményből.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Hírek

Berzsenyi
2021 máj. 7.
Szúnyog-géngólemek
Szúnyog-géngólemek
2021 ápr. 29.
Egészségünk alkonyán…
Egészségünk alkonyán…
2021 márc. 30.

Kalendárium

Kamermayer Károly

máj. 14.
Kamermayer Károly

Külhoni tallózó