Scroll To Top
2020. Áldás hava (Július) 06.-a - Csaba, Mária neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás!
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

OBAMA CORONAT

Úgy látszik, Obama elnök úr (vagy kedvenc tanácsadója), mégiscsak meggondolta magát – talán az ukrán helyzet miatt – és pontosan egy hónapos késéssel, utolsónak gratulált Orbán Viktornak.

Persze nem várható el egy nagyhatalom elnökétől, hogy minden piszlicsáré ügyre emlékezzen. Az ilyesmire a “desk” embere szokta előterjeszteni a szöveget, a megfelelő időben.

Nyilván most is a “Hungarian desk” őre nyujtotta be a szöveget Obamanak, amelyet – garantáltan olvasatlanul – az alá is írt sebtiben.

Az egész egy nagy szépséghiba és tervezett sértés. Ugyanis, ha az egy teljes hónapos késés tetejében megnézzük a szöveget, ismerős mondat tűnik szemünkbe: “…valamint a fékek és egyensúlyok rendszerének tiszteletben tartásán dolgozunk, …“

Ezek a fennkölt szavak és gondolatok valamennyi hazánkat rágalmazó és támadó írásban előtűnnek. Utóljára hazánk önfeláldozó és rendíthetetlenül hű képviselőjétől, Göncz Kinga ballib EU képviselőtől (ez az alma sem esett messze a fájától) hallottuk, amikor 2010 szeptember 7.-én rontott neki hazánknak az EU Parlamentben, mert ki merészeltük rúgni kedvenc politikusait és pártjait a hatalomból.

Egy húron pendülnek valahányan Sorossal kezdve, Gáti mesteren keresztül a ballibes EU képviselőkig. Gondolom, az MSZP is szégyenli őket, azért váltották le ezeket a hazaárulókat. Igaz az újabb jelöltjeiktől, mint Szanyi káplártól sem várhatunk jobbat.

Umbraavis

2014, május 18

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Umbraavis

Hírek

Áldott e Föld
Áldott e Föld
2020 jún. 4.
Modern mese
Modern mese
2020 máj. 16.
Steve Cutts – Az ember
Steve Cutts – Az ember
2020 ápr. 22.

Kalendárium