Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

Gyermeknap a Vadasparkban

Rendezvények 2013. máj. 21.

Már érdemes készülni, a naptárba előjegyezni a vadasparki Gyermeknapot, ugyanis május 26-án rendkívül kedvezményes (300 Ft/fő) belépővel várjuk 14 éven aluli látogatóinkat. Ekkor 9.00-tól 17.00-ig valódi játszó- és élményparkként működünk majd, ahol a hagyományokhoz híven sokféle programból választhatnak kicsik és nagyok, az állatsimogatástól a bábelőadáson át a különféle játszóházi tevékenységekig.

Egész nap lesz lehetőség testközeli barátságba kerülni szőrös, pikkelyes és kitines állatokkal, a tengerimalactól a madagaszkári Duméril-boán át a bütykös csótányig. Vendégül látjuk a Déli Aprót és a Délmagyarország Breki gyermekmagazinját, lesz LEGO, Csillagösvény (Ópusztaszer), REGIO és Játékdzsungel játszóház.  A SZEGEDma.hu a helyszínről online közvetít, illetve a Telin TV-ével és a All In Party-val közös állomásán játszani is lehet.

Délelőtt 10.30-kor és délután 15 órakor is tartunk fókatréninget a megújult Zoo Típusú Találkozások program keretében. 14.30-kor kezdődik a Kövér Béla Bábszínház „Micsoda madár ez?” című előadása. Ezen kívül a Waldorf Iskola tanárai és szülői és a Déli Apró munkatársai közreműködésével több állomásos, játékos akadályversenyen vehet részt mindenki, aki szereti az izgalmakat. A legügyesebbek értékes ajándékokat is nyerhetnek.

E napon sorsoljuk ki és díjazzuk a „Borjúfókák és társaik” címmel gyermekeknek és fiataloknak kiírt LEGO állatépítő versenyünk – amelyre még bárki nevezheti – legjobb, legötletesebb darabjait. E pályázatunkat azoknak írtuk ki, akik LEGO kockákból szívesen készítenek fókát, bálnát, delfint, illetve emellett bármilyen más tengeri élőlényt. Korosztályi kategóriák: 6 éves korig, és 7-11 évesek. A 12-16 évesektől olyan komolyabb alkotásokat várunk, amelyen a tengeri emlősök védelmére is utalás történik. Beküldési határidő május 23. 18.00 óra, leadási helyszín a Vadaspark pénztára.

A Gyermeknapi kavalkád médiatámogatója a SzegedMa, a Telin Tv, a Déli Apró és a Délmagyarország. A programot a fentieken kívül támogatta a National Geographic magazin kiadója, a Sanoma Media Budapest Zrt. is

 

( forrás: Vadaspark)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor