Scroll To Top
2021. Mag hava (Október) 26.-a - Örs, Dömötör, Armand neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Szeged, ahol ma a sikkasztást, a haverhízlalást és hűtlen kezelést,
a hagyománypusztítást "fejlesztés"-ként emlegetik...

Szeged a halott Város

Kedvezményes múzeumlátogatás a „Magyarország, szeretlek”- hétvégén

Kiállítások, Rendezvények 2013. szept. 27.

A Móra Ferenc Múzeum és kiállítóhelyei is csatlakoznak az „Itthon vagy – Magyarország, szeretlek!” programjaihoz: szeptember 28-án és 29-én az állandó kiállítások ingyenesen, az időszaki tárlatok pedig kedvezményesen tekinthetőek meg.

A Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria és csatlakozik a Szent Mihály napi hétvége programjaihoz: az „Itthon vagy – Magyarország, szeretlek!” rendezvénysorozat apropóján ingyenes állandó és kedvezményes időszaki kiállításokkal várják az érdeklődőket.

Szeptember 28-án és 29-én az ingyenes állandó tárlatok mellett 500 forintos egyéni és 1000 forintos családi belépővel lehet megtekinteni a Móra-múzeum és a Fekete ház időszaki kiállításait- így például a nagy sikerű ősember- vagy az augusztusban megnyitott múmia-kiállítást is. A Kass Galéria 290 forintos egyéni és 500 forintos családi jegyekkel várja a látogatókat.

A Móra Ferenc Múzeumban mindezek mellett a híres árvízi kép festőjéről, Vágó Pálról is tartanak előadást vasárnap délután 4 órakor a díszteremben.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

ERDÉLYBEN

okt. 26.
ERDÉLYBEN
P–51 Mustang
P–51 Mustang
okt. 26.