Scroll To Top
2021. Mag hava (Október) 26.-a - Örs, Dömötör, Armand neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi értelmiség már nem létezik!
Elnyelte a közrettegés! ... meg a köz-közöny...
Értelmiségiek elszigetelten éldegélnek ugyan,
de nem alkotnak már semmiféle közösséget...
Ha írni sem mernek, hát nekik szól ez a lap!

Szeged a halott Város

Csongrád Megyéért Emlékérmet adományoztak Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagynak

Szögedi hírek 2012. dec. 15.

Szeged, 2012. december 14., péntek (MTI) – Csongrád Megyéért Emlékérmet adományozott a Csongrád Megyei Közgyűlés Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagynak. Az elismerést a megyei közgyűlés elnöke adta át pénteken, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett adventi ökumenikus lelki napon.

Kenéz Imrét október 11-én intézkedés közben Apátfalván gázolta el egy osztrák férfi a terepjárójával, a gyanú szerint szándékosan.
Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke a hősi halált halt motoros rendőr édesapjának és élettársának nyújtotta át az emlékérmet, amellyel a Csongrád Megyei Közgyűlés tiszteleg az egykori kiváló rendőr előtt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel. A főkapitányság második alkalommal rendezte meg az adventi lelki napot az együttműködő egyházak részvételével. Az eseményen részt vett Kiss-Rigó László, a Szeged-csanádi Egyházmegye püspöke, Markovics Zsolt, a Szegedi Zsidó Hitközség főrabbija, Juhász András, a Csongrádi Református Egyházmegye főjegyzője, valamint B. Nagy László, a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője. Képviseltették magukat az evangélikus és a baptista egyházak is. Korábban a megyei rendőr-főkapitányság gyűjtést szervezett az állomány körében az elhunyt rendőr családjának megsegítésére, valamint egy osztrák motorosszervezet és az ottani rendőrség is eljuttatta pénzadományát a gyászolóknak.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

ERDÉLYBEN

okt. 26.
ERDÉLYBEN
P–51 Mustang
P–51 Mustang
okt. 26.