Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

Csongrád Megyéért Emlékérmet adományoztak Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagynak

Szögedi hírek 2012. dec. 15.

Szeged, 2012. december 14., péntek (MTI) – Csongrád Megyéért Emlékérmet adományozott a Csongrád Megyei Közgyűlés Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagynak. Az elismerést a megyei közgyűlés elnöke adta át pénteken, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett adventi ökumenikus lelki napon.

Kenéz Imrét október 11-én intézkedés közben Apátfalván gázolta el egy osztrák férfi a terepjárójával, a gyanú szerint szándékosan.
Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke a hősi halált halt motoros rendőr édesapjának és élettársának nyújtotta át az emlékérmet, amellyel a Csongrád Megyei Közgyűlés tiszteleg az egykori kiváló rendőr előtt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel. A főkapitányság második alkalommal rendezte meg az adventi lelki napot az együttműködő egyházak részvételével. Az eseményen részt vett Kiss-Rigó László, a Szeged-csanádi Egyházmegye püspöke, Markovics Zsolt, a Szegedi Zsidó Hitközség főrabbija, Juhász András, a Csongrádi Református Egyházmegye főjegyzője, valamint B. Nagy László, a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője. Képviseltették magukat az evangélikus és a baptista egyházak is. Korábban a megyei rendőr-főkapitányság gyűjtést szervezett az állomány körében az elhunyt rendőr családjának megsegítésére, valamint egy osztrák motorosszervezet és az ottani rendőrség is eljuttatta pénzadományát a gyászolóknak.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor