Scroll To Top
2021. Ígéret hava (Május) 07.-e - Gizella, Gusztáv neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A magyar elnyomatás legfőbb oka a gyáva magyar ! (Sz.)

Szeged a halott Város

Kedvezményes belépés a nemzeti ünnepen a Móra-múzeumban

Idén augusztus 20-án is nyitva tart a Móra Ferenc Múzeum és két szegedi kiállítóhelye, a Fekete ház és a Kass Galéria. Az ünnep alkalmából az állandó kiállítások ingyenesen, az időszaki tárlatok pedig kedvezményes áron látogathatóak.

A szokásos keddi nyitva tartás szerint fogadják majd a látogatókat a Móra Ferenc Múzeumban és szegedi kiállítóhelyein. Az ünnepnapon az ingyenes állandó kiállítások mellett 500 forintos egyéni és 1000 forintos családi belépővel lehet megtekinteni a főépületben többek között a nagysikerű ősember-kiállítást, mely már átlépte a 20 ezres látogatószámot. A kimagasló érdeklődés miatt a tárlatot október 25-ig hosszabbították meg.

A Fekete házban szintén ezek a jegyárak lesznek érvényben, ahol a frissen megnyitott váci múmia-kiállítás várja az érdeklődőket a tizenegy természetes úton mumifikálódott test titokzatos múltjával és történetével. Az emeleti kiállítótérben továbbra is látható az Örkény 100+1 emlékkiállítás, ahol többek között egy különleges dobozlabirintusban és egy igazán „örkényes” telefonfülkében is megfordulhatnak a látogatók.

A Kass Galériában szintén hasonló belépőjegy-konstrukcióval, 250 forintos egyéni és 500 forintos családi belépővel várják az érdeklődőket a nemzeti ünnepen.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Hírek

Szúnyog-géngólemek
Szúnyog-géngólemek
2021 ápr. 29.
Berzsenyi
2021 ápr. 16.
Egészségünk alkonyán…
Egészségünk alkonyán…
2021 márc. 30.

Kalendárium

Külhoni tallózó