Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

Öklömnyi pelyhekben esett a hó Szegeden

Hírek 2012. febr. 20.

Újra havazott ma Szegeden, óriási, szinte ököl nagyságú pelyhekben hullott a csapadék.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat dél körül még úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy esőre, havas esőre, esetleg gyenge havazásra lehet számítani az országban, mert a következő 24 órában szárazabb levegő érkezik Magyarországra. Jenki Szilvia szerint a délutáni óráktól emiatt már csökkenni is fog a felhőzet. A szegedi havazás körülbelül egy órával azután kezdődött meg, hogy az MTI kiadta a legfrissebb időjárás-jelentésről szóló hírét. Előtte előbb eső, majd havas eső esett. Délután aztán előbb mérséklődött a hópelyhek mérete, de a havazás intenzitása nem. A kora esti órákra végül a havazás újra esővé alakult.

Kedden túlnyomóan napos, száraz időre van kilátás, a szél is mindenütt mérséklődni fog. A minimumhőmérséklet általában mínusz 4 és mínusz 9 fok között alakul. A maximumok plusz 5 fok körül, a sokévi átlagnak megfelelően alakulnak.

A meteorológus azt is mondta: szerdán több órára kisüt majd a nap. A minimumok mínusz 3 és mínusz 10 között. A nappali órákban plusz 4, plusz 10 fok lesz a jellemző, de északkeleten ennél hűvösebb is lehet.

A jelenlegi előrejelzések szerint csütörtökön újabb hidegfront várható. Többfelé lehet számítani esőre, záporesőre, északkeleten, illetve a hegyekben helyenként havas eső, hó is hullhat.

Pénteken a Dunántúlon változóan felhős, a Dunától keletre többnyire erősen felhős lesz az ég, de csak elszórtan lehetnek záporok. Sok helyen megerősödhet, helyenként viharossá fokozódhat a szél, de a hőmérséklet emelkedni fog. Elsősorban az ország délnyugati tájain a maximumok plusz 15 fok körül alakulhatna.

(MTI – Gidró)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor